Ana SayfaSosyete31. Best Model Türkiye final gecesi düzenlendi!

İlgili Postlar

31. Best Model Türkiye final gecesi düzenlendi!

Bu yıl 31.si düzenlenecek olan Best Model Türkiye yarışması 16 Ekim Salı akşamı kusursuz bir organizasyonla sorunsuz bir şekilde son buldu.

Yarışmada erkekler Faruk Saraç, kadınlar ise Erol Albayrak, Tolga Çam, Alisse Nuera by Alper Aslanoğlu koleksiyonlarıyla jüri karşısında kendini gösterdi. Gecenin koreografını Tamer Kurter ve Lee Alex yaptı.

Best Model Of Turkey 2016 Birincisi Gizem Kayalı Burnunu Yaptırdı

Mutlu son

Dün gece düzenlenen yarışmaya;

Erol Albayrak, Tuğçe Sarıkaya, Güngör Bayrak, Yıldırım Mayruk, Ahmet Güneş, Sadettin Dayıoğlu, Ali Osman Akat, Tolga Çam, Alper Aslanoğlu, Faruk Saraç, Hind Joudar, Tyla Angelis, Aytaç Yamaç, Çağrı Oral, Yağmur Aydan, Aslıhan Karalar, Efe Sorarlı, Ferhan Aral, Ela Yörüklü, Burcu Kavaklı, Ege Semih Erken, Uygar Taze, Selen Kılıç, Almila Nur Özerman jüri olarak katılımda bulundular.  İstanbul’un sosyetesi katıldığı gecede Alper Aksoy, Ece Gürsel, Güngör Bayrak, Nil Burak şarkı söyledi. Gecenin takdimini Ece Gürsel yaptı.

Kazanan isimler;

Best Model Türkiye yarışmasında Türkan Geyik, Ulaş Özgür Arslan birinci, Buse Orcan, Ercüment Çırak ikinci, Merih Öztürk, Alp Temuçin Kocaman üçüncü seçildi. Birinci seçilen Türkan Geyik ve Ulaş Özgür Arslan 8 Aralık gecesi düzenlenecek olan 31. Best Model of The World-Dünyanın En İyi Mankeni yarışmasında ülkemizi temsil edecek.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler