Ana SayfaYaşamSağlıkEsra Ceyhan'ın Uyguladığı Değiştirdim Diyeti Ne?

İlgili Postlar

Esra Ceyhan’ın Uyguladığı Değiştirdim Diyeti Ne?

Doğum yapmış olmasına rağmen kısa süre içerisinde içerisinde eski haline dönmeyi başaran Esra Ceyhan, zayıflaması ile birlikte Türkiye’nin gündeminde yer aldı. Özellikle kilo problemi yaşayan pek çok bayan Esra Ceyhan’ın nasıl kilo verdiğini ve hangi diyeti uyguladığını merak ederken geçtiğimiz günlerde özel bir röportaj yapan Esra Ceyhan, diyeti ile ilgili detayları vermekten kaçınmadı.

Değiştirdim Diyeti Ne?

Değiştirdim Diyeti yaptığını söyleyen Esra Ceyhan, bu diyet sayesinde kısa süre içerisinde çok ciddi bir fark yaşadığını ve fazla kilolarından kurtulabildiğini söyledi. Özellikle değiştirdim diyeti ile kişilerin kısıtlama olmaksızın hayatına normal bir şekilde devam edebildiğini belirten  ünlü isim, sadece bazı yiyeceklerin değiştirilmesi gerektiğini söyledi.

Değiştirdim Diyeti Hangi Yiyecekleri Yasaklıyor?

Beyaz şeker yerine esmer şeker, beyaz pirinç pilavı yerine bulgur pilavı, kolalı içeceklerin tüketilmemesi, çikolata yerine bitter çikolata, kırmızı et yerine beyaz et tercih eden Esra Ceyhan, bu yöntemler sayesinde 26 kilo vermeyi başardı. özellikle çok kısa süre içerisinde böylesine yüksek oranlarda kilo vermesinin sağlık açısından herhangi bir sorun teşkil etmediğini de söyleyen Esra Ceyhan, beslenmesinde herhangi bir değişim olmadığından dolayı yeteri kadar beslendiğini ve sağlıklı bir şekilde zayıflama imkanı elde ettiğini söyledi.

Esra Ceyhan değiştirdim diyetiyle kiloları verdiğini söyleyerek önemli bir örnek teşkil ederken, pek çok kadının da sağlıklı bir yaşam için değiştirdim diyetini tercih etmesi gerektiğini ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler