Ana SayfaDedikoduEsra Balamir'den Uraz Kaygılaroğlu Tepkisi

İlgili Postlar

Esra Balamir’den Uraz Kaygılaroğlu Tepkisi

‘Üç Kuruş’ dizisinde başrolde yer alan, son günlerde usta komedyen Cem Yılmaz’ın yeni projesiyle gündemde olan Uraz Kaygılaroğlu’nun, tırnaklarına sürdüğü siyah oje tartışma konusu olmuştu. Esra Balamir’den Uraz Kaygılaroğlu tepkisi geldi. Etiler’de görüntülenen şarkıcı Esra Balamir, ünlü oyuncunun çok konuşulan görüntüsüyle ilgili yöneltilen soruya bakın ne cevap verdi. İşte merak edilen detaylar;

“Dinleyicim Sevdi”

Sözü Yazgın Kaçak, müziği Galip Öztürk’e ait son teklisi ‘Jargon’u geçtiğimiz haftalarda müzikseverlerle buluşturan Esra Balamir, önceki akşam Akmerkez’de objeltiflere yansıdı. Ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Balamir, şarkısına güzel geri dönüşleri olduğunu belirterek, “Dinleyicim sevdi” yorumunu yaptı.

“Çok Seçiciyim”

Yoğun konser maratonu olduğunu dile getiren şarkıcı, yaz tatili için planı yaptığını, Avustralya’ya ailesinin yanına gideceğini söyledi. Daha önce yaptığı açıklamada “Her sene olduğu gibi bu sene de yalnızım. Aşk hayatına kendimi kapattım ve tamamen işe odaklandım” diyen 46 yaşındaki güzel, özel hayatıyla ilgili sorular üzerine, yalnız olma sebebini çok seçici olmasına bağladı.

Esra Balamir’den Uraz Kaygılaroğlu Tepkisi

Uraz Kaygılaroğlu’nun siyah oje sürerek katıldığı programı hatırlatan muhabirlerin, “Sevgiliniz oje sürse tepkiniz ne olurdu?” sorusuna Balamir, şu açıklamayı yaptı:

Benim sevgilim öyle siyah ojeyle yanıma gelemez, süremez, oje sürmek çok absürt olurdu. Uraz’a ne oluyor anlamıyorum.

 Siyah Ojeyi Sevdi

Uraz Kaygılaroğlu, 15 Mayıs’ta Youtube’da yayınlanan ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programında siyah ojeleriyle dikkat çekmişti. Programdan sonra bu görüntüler sosyal medyada gündem olmuş ve çok sayıda yorum yapılmıştı. Oyuncunun oje sürmesine saygı duyanlar kadar eleştirenler de olmuştu.  Kaygılaroğlu, oyuncu kadrosunda yer aldığı, dijital platformda yayınlanan komedi dizisinin galasında da siyah ojeleriyle adından söz ettmişti.

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler