Ana SayfaDedikoduWilma Elles Çocuklarının Tanınmasından Çekiniyor

İlgili Postlar

Wilma Elles Çocuklarının Tanınmasından Çekiniyor

Yayınlandığı döneme damgasını vuran ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisinde canlandırdığı ‘Caroline’ rolüyle tanınan Alman oyuncu Wilma Elles, önceki gün moda pazarlama ve alışveriş fuarına katıldı. Fuarda modacı Serena Torosoğlu’nun annesi Karmen Torosoğlu’nun 30 yıllık çeyiz sandığından çıkan masa örtüsü ve dantellerden tasarladığı elbiseyle boy gösteren Elles, neden çocuklarıyla birlikte bir projede yer almadığını açıkladı. Wilma Elles çocuklarının tanınmasından çekiniyor. İşte detaylar;

“Resmen Tarih Yaşıyorum”

Wilma Elles, önceki gün Zorlu Raffles Otel’de gerçekleşen moda pazarlama ve alışveriş fuarına katıldı. 35 yaşındaki ünlü isim, modacı Serena Torosoğlu’nun annesi Karmen Torosoğlu’nun 30 yıllık çeyiz sandığından çıkan masa örtüsü ve dantellerden tasarladığı elbise ile boy gösterdi.

Fuarda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Wilma Elles, “Üzerimde yaklaşık 30 yıllık çeyiz sandığından çıkan örtü ve dantellerden yapılmış elbise var. Resmen tarih taşıyorum. Yenilikçi ve farklı kıyafetleri giymeyi seviyorum” şeklinde konuştu.

Uzun süre Kerem Göğüş ile aşk yaşayan ve bu birlikteliğinden ikiz çocuklarını dünyaya getiren Wilma Elles, muhabirlerin; “Sizin çeyizinizde böyle şeyler var mıdır?” sorusuna “Hatırlamıyorum. Gerçekten çok oldu. Evin her odasında anneme ait eşyalar var. Onları hatırlıyorum” yanıtını verdi.

Wilma Elles Çocuklarının Tanınmasından Çekiniyor

Milat ve Melodi adında yedi yaşında ikiz çocukları olan Wilma Elles, çocuklarıyla birlikte neden hiçbir projede yer almadığını açıkladı. Gelen teklifleri şimdilik kabul etmediğini belirten Elles, şu ifadeleri kullandı:

Anne olarak hem istiyorum oyunculuk yapsınlar, kendilerini geliştirsinler. Güzel bir meslek ama bir yandan da korkuyorum. Çocukları insanlar tanıyacak. Çocuklarımın tanınmasından biraz endişe duyuyorum. Ben onların yanında olmazsam nasıl yapacaklar? Tehlike içeriyor. Güzel bir proje olursa değerlendirebilirim.

“Mutlaka Destek Verin”

Öte yandan güzel oyuncu, daha önce verdiği bir röportajda ikiz çocuklarının yeteneklerinden bahsetmişti. Oğlu Milat’ın futbola yöneldiğini, kızı Melodi’nin ise güzel sanatlar konusunda başarılı olduğunu belirten Elles, “Milat çok iyi bir futbolcu olacak diye düşünüyorum. Geçen bir video paylaştım hemen bir menajer benimle iletişime geçti. ‘Mutlaka Milat’a destek verin. Büyük bir yetenek’ dedi. Melodi de sanatsal anlamda güzel resimler yapıyor” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler