Ana SayfaKimdirEsma Soysal Kimdir?

İlgili Postlar

Esma Soysal Kimdir?

Ünlü şarkıcı aynı zamanda Türkiye’nin sevdiği youtuber olan Oğuzhan Uğur‘un sevgilisi Esma Soysal kimdir? İkili Sosyal medya hesapları üzerinde paylaşılan fotoğraf ile magazin gündemin de merak konusu olan Esma Soysal Kimdir? Detaylar Esma Soysal Kimdir haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Esma Soysal aslen nereli? Esma Soysal şuan kaç yaşında? Esma Soysal hangi burç?

Esma Soysal aslen Tokatlıdır. Oyuncu şuan 22 yaşında ve yay burcudur.

Esma Soysal Kimdir

Esma Soysal,18 aralık 1996 yılında İstanbul’da doğan oyuncu aslen baba tarafından Tokatlı’dır.

Esma Soysal, Eğitim ve mezuniyeti;

Eğitimini İstanbul da tamamlayan güzel oyuncu 2017 yılında Türkiye de düzenlenen Sinema Güzeli yarışmasına katıldı ve buradan finalist olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Daha sonra ise Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünden eğitim alarak buradan mezun olmuştur. Müjdat Gezen Sanat Merkezinden mezun olduktan sonra, Ayça Kuru Akademi ve Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi’nde özel oyunculuk eğitimleri almıştır.Aynı zamanda birçok reklam filminde de yer almıştır. Dolayısıyla oyunculuk alanında kendini ziyadesiyle kanıtlamıştır.

Esma Soysal Özel Hayatı

Esma Soysal sevgilisi kim? Oğuzhan Uğur ile çektirdiği romantik fotoğrafı ile sosyal medyada büyük ilgi görürken tartışmaları da beraberinde getirdi. Bir grup sosyal medya kullanıcısı, Oğuzhan Uğur ve Esma Soysal’ın sevgili olduğunu düşünürken, bazıları da yeni bir proje için çekilen bir fotoğraf olabileceği ihtimali üzerinde durdu. Esma Soysal ile Oğuzhan Uğur’un aşk iddiaları gündemdedir; ancak doğrulu ispat edilmemiştir. Ünlü çiftimizden konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmamıştır.

Oğuzhan Uğur kimdir

Esma Soysal Dizileri

Çeşitli reklam filmlerinde yer alarak sektöre giriş yapan Esma Soysal,

  • Adını Sen Koy
  • Kurtlar Vadisi
  • Savaşçı

Esma Soysal yönetmenliğini Alper Mestçi’nin üstlendiği korku filmi “Üç Harfliler: Beddua” filmi ile ilk beyaz perde deneyimini gerçekleştirdi.

Savaşçı dizinin Başak Astsubay Kimdir?

Savaşçı dizisi kadrosuna Tümay Özokur menajerliğin oyuncusu Esma Soysal dahil olacak.Savaşçı dizisinde Başak Astsubay Özel Kuvvetler komutanlığında görevli bir astsubaydır. Güzelliği ile erkek askerlerin dikkatini çekmektedir. Savaşçı dizisinde Başak Astsubay sahneleri genel olarak yine dizinin kadın subaylarından Çiğdem teğmen ile birlikte çekilmektedir.Esma Soysal Savaşçı dizisine 3. sezonda dahil olacak ve ara ara sahneleri olacaktır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler