Ana SayfaDizilerEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Başlayacak?

İlgili Postlar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman Başlayacak?

Atv ekranlarında yayınlandığı günden beri büyük bir beğeni ile izlenen ve adeta efsaneleşen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 4. sezonunu da başarı ile tamamladı. 5. yeni sezonu için çekimlere başlayan dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümü ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde…

Salı Dizileri 2019

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Ne Zaman Başlayacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi geçen sezon 4. sezon bölümleriyle 25 Eylül Salı günü ekranlara gelmişti. EDHO’nun yeni sezonda da gün değişikliği yapmadan salı günleri aynı gününde ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümleri Eylül ayının 2. haftasından sonra ekranlara gelmesi bekleniyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 139. BÖLÜM ÖZETİ!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali dolayısı ile izleyicisine veda etti. EDHO’nun sezon finalinde; İlyas ve Behzat, öfkelerinden Zeki tarafından kendilerine kurulan tuzağı fark edemezler ve ölümle burun buruna gelirler. Zeki’nin bütün planları Hurşit’in son andaki hamlesi ile alt üst olur. Zeki, tek başına Çakırbeyliler ile başa çıkamayacağını anlayınca üzerilerine Selcan’ı sürer.  İlyas ve Alparslan’ın huzuru Zeki’nin ele geçirilmesine bağlıdır. Fakat Selcan’ın kardeşlerinin intikamını almak için yaptığı plan Hızır’ın vurulmasına sebep oluyor.

Tahsin, Behzat’ın hayatına karşılık kendi hayatının bağışlanması için Hızır ve Haşmet’e teklif sunar. Teklifi onları Zeki Sivri’ye götürmek olur ama Hızır bu teklif karşısında çok sinirlenir. Öte yandan Zeki, İlyas, Behzat, Boran, Fahri, Hurşit ve diğerlerini havuzun kenarında bağlanmış bir şekilde dizmiştir. Onlara kendine yaptıklarının hesabını sorup, belindeki silahı çıkararak sıradan öldürmeye başlar. İlyas, elleri ve ayakları bağlı çaresiz iplerden kurtulmaya çalışır ama kurtulamaz.

İnfazda sıra Tekin’e geldiğinde, Zeki’nin kurşunuyla ölmek yerine kendini havuza atlar ve ellerini çözüp kurtulmayı başardıktan sonra Hurşit’inde iplerini çözer. Zeki, Tahsin’le telefonda konuşurken Hurşit,  Zeki’nin adamlarından birini öldürür. Dışarıdan gelen silah seslerini duyan Zeki, Selcan’la birlikte kaçar.

Alparslan, Hızır’ı arar ve durumu bildirir. Haşmet, Tahsin’in ihaneti ile çılgına döner. Tahsin’e Zeki’nin yerini sorduğunda aldığı cevapla sinirlenir ve Tahsin’e vurmaya başlar. Hızır, çocuklardan Tahsin’i arabanın bagajına koymalarını ister. Tahsin öldürülmekten kurtulmak için Ömür’e yalvarmaya başlar.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisine Süpriz Oyuncu Dahil Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler