Ana SayfaDizilerEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 121. Bölümde Neler Yaşandı? 122. Bölüm Fragmanı Geldi...

İlgili Postlar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 121. Bölümde Neler Yaşandı? 122. Bölüm Fragmanı Geldi mi? b

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 121.son bölümde; Mesut, Çakırbeylileri en hassas noktasından yakalayıp vurucu son hamlesini gerçekleştirdi. Büyük komployu faaliyete geçiren Mesut, Hızır ve ekibini güç durumda bırakarak çaresizliğe sürüklerken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122.bölüm fragmanı ekranda mı? EDHO son bölüm…

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncu kadrosu

İşler zora biniyor! İlyas Öldü mü?

ATV ekranlarında çok geniş bir izleyici kitlesine sahip Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 121.son bölümde; Yapabileceklerinde sınır tanımaz bir hale gelen Mesut, intikam ve nefret oklarını Çakırbeylilere yönelterek yakalarına yapıştı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Mesut, Tuncay ve ekibinin imha edilerek hayatını kaybettiği bilgisine ulaşması büyük fırtınanın habercisi olacaktır. Bu noktadan itibaren olaylar patlak vermeye başlayarak Mesut, aldığı darbeye sebebiyet veren kişinin İlyas olduğu kanısına vararak onu tehlike ve risk çemberine alacak büyük kumpası devreye geçirdi. İlyas’ın sonunu getirmek konusunda hırsla bilenen Mesut, hazırladığı komployu başarıyla sonuçlandırmak için Alparslan’ın adamlarından Cengiz’in reddedemeyeceği bir teklif sunarak karşılığında İlyas’ın aleyhinde tanıklıkta bulunması için anlaşma gerçekleştirmesinin ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122.bölüm fragmanı sorgulanıyor. Peki, Mesut, Çakırbeylileri kıskacına alıp işin içerisinden çıkamayacakları bir duruma düşürmesinin ve Hatice’nin de canına kıyıldığı zannettiği eniştenin hayatta olduğunu öğrenerek vicdan azabı çektiği için mutluluk ve huzurla kaplanmasının akabinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV ekranlarının soluksuzca takip edilen dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122.bölüm fragmanı şu an için yayınlanmadı…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler yaşandı?

Çakırbeylilerin gazabından kaçmayı başaramayan İzzet, hayatta kalmak için uzlaşmaya hazırdır. Arkasındaki büyük gücü çökertebilmek adına, bağlantılarından bahsetmesi için sorguya alınır; fakat İzzet’in söyledikleri aileyi birbirine düşürmeye çalışmaktan öteye gitmez. Bu sorgu Alparslan ile ilgili şüphelerin de artmasına neden olacaktır. Yeğeninin kendisinden gizli birileriyle görüştüğünün farkında olan Hızır, bu konuyla ilgili Ünal Kaplan’ın ağzını yoklar. Cengiz’i gizli tanık olarak devreye sokan Tuncay da Alparslan’ın ilişki ağını çözmeye çok yaklaşmıştır. Gün geçtikçe köşeye sıkışan Alparslan’ın açık vereceği nokta ise Meltem ile olan ilişkisi olacaktır. Sırların uzun süre gizli kalamadığı Çakırbeyli hanesinde de sular durulmaz. Enişte ve Cemre birlikteliğin açığa çıkmasıyla gerilen ev ahalisi, aldatılmanın cezasının biran önce verilmesini ister. Bu konuyla ilgili sorumluluk sahibi olan İlyas’ın ise tavrı nettir. Aldatanların da, bunu öğrenip saklayanların da gözünün yaşına bakılmaksızın hesabı görülecektir.

Başrollerinin Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi isimlerin paylaştığıEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122.bölümü 1 Ocak Salı akşamı saat 20.00’de ATV ekranlarında olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler