Ana SayfaDizilerAtv'nin Yeni Dizisi Hercai'nin Hikayesi!

İlgili Postlar

Atv’nin Yeni Dizisi Hercai’nin Hikayesi!

Sezon ortasına doğru dizilerin bazıları ekrana veda etmeye hazırlanırken, bazı dizilerin hazırlıkları da sürüyor. ATV de son günlerde yeni bir dizi olan Hercai’nin hazırlıkları yapılıyor. Yeni dizi Hercai ile ilgili yeni detaylar da ortaya çıkmaya başladı. İşte Hercai dizisinin bilinmeyenleri…

Bu hafta Ağlama Anne ve Şahin Tepesi dizileri final yapan Atv’nin yeni bir dizisi için hazırlıklar sürüyor.

Sezon arası verilmesiyle birlikte yeni dizi hazırlıkları da başladı. Hercai dizisi, Atv’nin bir süredir gündeme gelen bir dizisiydi. Yeni proje ile ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı…

Olay Mardin’de geçiyor!

Son iki yıldır özellikle Sen Anlat Karadeniz, Bir Zamanlar Çukurova gibi çok başarılı yapımlara imza atan ve diziler açısından oldukça yükselişe geçen ATV yeni dizilerle ekranları kasıp kavurmaya devam ediyor.

Mia Yapım/Banu Akdeniz’in atv için çekeceği yeni dizi ‘Hercai’nin hazırlıkları tam gaz sürüyor. İlk kez farklı tarzda bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanan şirket, şu günlerde Mardin Midyat’ta mekan bakıyor. Eda Tezcan ile Feraye Şahin’in kaleme aldığı diziyi usta bir isim; Cemal Şan yönetecek.

Çekimlerine 15 Ocak’ta başlanması planlanan ‘Hercai’nin başrol kadın yıldızı ‘İstanbullu Gelin’ ve ‘Yasak Elma’ dizileriyle dikkatleri üzerine çeken Ebru Şahin oldu. Sloganı Mevlana’nın “Hayat bir kelebeğin ömrü kadardır. Ne kırmaya gelir ne de kırılmaya…” sözlerinden oluşan dizide Ebru Şahin, ‘Reyyan’ karakterine hayat verecek.

İntikamla doğan güçlü bir aşkın etkileyici hikâyesini anlatan dizide Reyyan’ın partneri Miran rolü için ise görüşmeler sürüyor. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken ‘Hercai’de Gülçin Santırcıoğlu, Macit Sonkan, Tansu Taşanlar, Oya Unustası, İlay Erkök, Servet Pandur, Edip Saner, Güneş Hayat, Gülçin Hatıhan, Aydan Burhan ve İnci Şen başlıca rolleri paylaşıyorlar.

Dizinin Bedirhan adlı çocuk karakteri için de Mardinli Yusuf Bedir’le anlaşıldı. Gülçin Santırcıoğlu canlandıracağı “Sultan” karakteriyle ekranda yeni bir Hürrem Sultan rüzgârı estirecek.

Cast direktörlüğünü Gülden Avşaroğlu’nun yaptığı dizide Aslanbey ailesiyle, Şadoğlu ailesinin hikâyesi ekrana taşınacak.

‘Hercai’nin ikinci kadın başrol oyuncusu İlay Erkök ise ‘Yaren’ karakterini canlandıracak. Yaren’in amcasının kızı Reyyan’ın (Ebru Şahin) da sevdiği genç olan Miran’a aşık olması tüm dengeleri değiştirecek. (Medyatava/Birsen Altuntaş)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler