Ana SayfaDizilerKadın Dizisinde Ölen Hatice mi?

İlgili Postlar

Kadın Dizisinde Ölen Hatice mi?

Kadın 45.son bölümde; Sarp, Bahar ve çocuklarını kötülüklerden koruyup kollamak için güvende olabilecekleri mekan ayarlama girişiminde bulunsa da iş işten geçti. Kadın son bölümde; Nezir tarafından Bahar ve çocuklarının kaçırılacağı esnada akıllara durgunluk veren bir hadise yaşandı. Kadın 46.bölüm fragmanı ekranda mı?

Fox TV’nin sevilen dizisi Kadın 45. son bölümüyle ekrana geldi. Ekrana bir kaç hafta ara verecek olan Kadın dizisinin son bölümünde kafaları karıştıran bir final yaşandı. Kadın’ın son bölümünde Nezir’in adamları Bahar ve çocuklarını kaçırmak için harekete geçti. Sarp ise Şirin ve çocuklarını alarak evden kaçırmayı başardı. Ancak Bahar’ın kaçmasının ardından evden silah sesi duyuldu. Apartmandan çıkan saldırganın ‘Kadın öldü’ sözü ‘Bahar’ın annesi Hatice mi öldü?’ sorusunu akıllara getirdi.

Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kadın dizisinde Bahar ve çocuklar kaçtı ama biri öldü!

Fox TV’de Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın başrollerini oynadığı Kadın dizisi 25 Aralık Salı akşamı 45. son bölümüyle ekrana geldi. Ocak 2019’da ekrana ara verecek olan Kadın’ın son bölümünde kimin öldüğü ise merak konusu oldu. Kadın son bölümde Bahar’ın hayatının tehlikede olduğunu öğrenen Sarp harekete geçti. Bahar’ı ve çocuklarını alarak evden çıkan Sarp’ın karşısına Nezir’in adamları çıktı. Sarp kapıda bekleyen adamın başına silah dayayarak Bahar ve çocuklarla birlikte apartmandan kaçmayı başardı. Ancak Bahar ve Sarp’ın ayrılmasının ardından evden silah sesi duyuldu. Adamlardan birinin ‘Kadın öldü’ demesi ise kafalarda soru işareti bıraktı.

İşte Kadın dizisinde izleyenleri ekrana kilitleyen 45. bölümün finalindeki o sahneler:

https://twitter.com/kadindizifox/status/1077667675181117441?s=19

Şimdi herkes kimin öldüğünü merak ediyor. Hatice’nin adamlarla tartıştığı görüntülerde yoktu ancak tartışma eslerinden Hatice ile adamlar arasında bir itiş kakış olduğu anlaşıldı.

Bennu Yıldırımlar’ın oynadığı Hatice ölecek mi? Vurulan Hatice mi, Yeliz ya da Ceyda mı? Vurulan kişi öldü mü gerçekten?

Bu soruların yanıtlarını ne yazık ki uzun bir süre sonra öğreneceğiz. Çünkü Kadın dizisi, pek çok dizi gibi sezon arası verdi ve bu sürenin bir ay olduğu ile ilgili bilgiler medyada dolaşmakta.

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı Kadın dizisi 46.bölümü ile 1 Ocak Salı günü saat 20.00’de Fox TV ekranlarında olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler