Ana SayfaÜnlülerEski Sevgililerim ile Arkadaşım!

İlgili Postlar

Eski Sevgililerim ile Arkadaşım!

Podyumlardaki başarısı ile her zaman adından söz ettiren tecrübeli manken Didem Soydan, bir dergiye çok özel açıklamalar yaptı. Ünlü manken Didem Soydan’ın hayatında birisi var mi? Anne olmak istiyor mu? Estetik yaptırdı mı? İşte Didem Soydan’ın yaptığı röportajdan bazı satır başları…

Didem Soydan’ın olay yaratan dansına yorumu: Biz ona dans demiyoruz…

İddialı Pozlar

Türkiye’nin en iyi mankenlerinden biri olan Didem Soydan, modellik kariyerine Amerika’da devam etme kararı aldıktan sonra bir süre sonra Türkiye’ye dönüp çeşitli film ve dizilerde rol aldı. Bu arada sosyal medya hesabından paylaştığı iddialı pozları ile de magazin gündeminde oldukça ses getirdi. Son dönemde yine iddialı fotoğrafları ve çarpıcı yorumları ile gündemde olan Didem Soydan, özel bir dergiye verdiği röportajda kendisi hakkında bilinmeyenleri anlattı.

İki Aydır Hayatımda Birisi Var

Kendisini, “Sınırlarımı bilmiyorum ama çılgın da değilim. Çok cesaretli ve korkusuzum.” diyerek özetleyen ünlü manken; konu aşka geldiğinde ise ” 2 aydır hayatımda olan biri var. Aşk olarak öğrendiğimiz şey, kimyasal bir durum. Mantığın devre dışı kaldığı haller… Ama harika bir duygu tabii ki!” yorumuyla hislerini açıkladı.

Kendi Sınırlarımı Çizebiliyorum

Aktif bir sosyal medya kullancısı olan Didem Soydan, bu konuda ise “Sosyal medyayı belli sınırlar dahilinde kullanıyorum. Benim kontrolümde olan bir sayfam var, sadece DM’lerime bakan bir arkadaşım var. O bana DM’leri ayıklıyor diyebiliriz. Bazen işle ilgili, bazen de benim hassas olduğum konularda yani yardım edebileceğimizi düşündüğüm, hastalık, eğitim gibi katkıda bulunabileceğim DM’leri bana iletiyor. Sosyal medyam, sesimi ve düşüncemi aktardığım çok güçlü bir platform. Sosyal medya sayesinde, yaptığım işlerimi kendim duyuruyorum. Anlatmak istediklerimi kimseye ihtiyaç duymadan anlattığım bir yer. Sosyal medya sayesinde kendi sınırlarımı da çizebiliyorum.” dedi.

Estetiğe karşı bakış açısı ile ilgili ” Burun estetiği yaptırdıktan 1 ay sonra, doktorum ile YouTube kanalıma röportaj yaptım. Öyle de bir kadınım.” diyerek takıntısız bir insan olduğunu belirtti.

Bu güne kadar aşk yaşadığı erkeklerle ilgili “Hayatıma girmiş bütün sevgililerim ile arkadaşlığım devam eder, ben hiçbiri ile kötü ayrılmadım. Hayatıma giren bütün erkek arkadaşlarım harika insanlar” diyen Didem Soydan, annelik hakkındaki sorulara ise “Zamanı gelince çocuk olabilir. Şu an hissettiğim ve istediğim bir duygu değil” sözleri ile açıklık getirdi.

Didem Soydan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler