Ana SayfaÜnlülerEser Yenenler, Hesabı Davetlilere Ödetti!

İlgili Postlar

Eser Yenenler, Hesabı Davetlilere Ödetti!

Eser yenenler, tek kişilik gösterisinin sonunda arkadaşlarıyla bir parti düzenlemek istedi, parti bitince hesap gelince elini cebine atmadı.

Eser Yenenler’i, tek kişilik gösterisi TBT’de arkadaşları yalnız bırakmadı. Şov bitince, “kimse ayrılmasın. Burada parti vereceğim, çok eğleneceğiz” diyen Eser, düzenlediği parti sonunda partinin hesabını arkadaşlarına ödettirdi.

Eser Yenenler, Hesabı Davetlilere Ödetti!

HERKES ŞOK OLDU!

Aralarında Esra Eron, Merve Boluğur, Gökhan Özoğuz, Oğuzhan Koç, Emre Belözoğlu, Ekin Mert Daymaz, İbrahim Büyükak, Yağmur Tanrısevsin, Nurdan Beşen gibi ünlü isimlerin de yer aldığı partiye birçok kişi katıldı. Parti, gırgır, şamata derken partinin sonu Eser Yenenler için hüsranla bitti. Partide davetli olmalarına rağmen davetlilere bile hesap gelince herkes dondu kaldı. Eser meğerse hesabı davetlilere ödettirmiş.

HERKES ŞAKA SANDI!

Herkes kendi aralarında “Bu Eser’in daveti değil miydi?”, “Herhalde biri şaka yapıyor”, “Parayı biz niye ödüyoruz? Baştan söyleseydi, yine onu kırmaz partiye katılırdık.” Diyerek kendi aralarında konuşarak bu durumun bir şaka olmadığını anlayınca hesabı ödemek zorunda kaldılar. Davetliler, hesabı ödedikten sonra partiden söylene söylene ayrıldılar.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler