Ana SayfaDizilerSurvivor'ın ödül oyununda Eser ve Serhat arasında yine gerginlik yaşandı!

İlgili Postlar

Survivor’ın ödül oyununda Eser ve Serhat arasında yine gerginlik yaşandı!

Rekortmen yarışma programı Survivor’ın dün akşam yayınlanan bölümünde oynanan ödül oyunu sırasında Çılgın Sedat’ın düşmesine Eser West “İşte böyle olur” deyince ortalık karıştı. Serhat Akın, takım arkadaşına edilen bu lafı kaldıramadı ve Eser West ile arasında gergin anlar yaşandı. Eser Serhat kavgası iki takımda da gerginliğe neden oldu. İşte detaylar…

TV 8 ekranlarının ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor 2017’nin dün akşam yayınlanan bölümünde gergin anlar yaşandı. Serhat Akın ve Eser West tartıştı.

“İşte böyle olur”

Dün akşam oynanan ödül oyunu sırasında yarışan ünlüler takımından Çılgın Sedat, parkurda ayağını burktu ve düştü. Bu sırada gönüllüler takımından Eser West “İşte böyle olur” dedi. Serhat Akın, Eser West’in takım arkadaşı için söylediği bu lafa duyarsız kalamadı. Akın’ın çıkışı karşısında çıkışmalarına devam eden Eser West, tartışmaya devam etti.

Eser Serhat Kavgası İzleyicileri Ekrana Kitledi!

Serhat Akın ve Eser West, takım arkadaşları tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Survivor tüm hızıyla devam ederken, ünlü ve gönüllü takımda yarışan yarışmacılar açlık ve yorgunluk nedeni ile sıkıntılı anlar yaşamaya başladılar. Açlık ve yorgunluk, yarışmacıların sinirlerinin de yıpranmasına neden oluyor. Eski Survivor yarışmacıları da bu konuda aynı açıklamaları yapmış, açlık ve yorgunluğun sinirleri germesinden dolayı insanların birbirlerine karşı tahammülleri kalmadığını anlatıyorlar. Zaman zaman gerginlik yaşayan yarışmacılar, oyunları kazanabilmek için çılgınca mücadele ediyor.

Eser West kimdir?

Serhat Akın kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler