Ana SayfaDedikoduEmina Sandal "Pişman değilim" dedi, ülkesinde yankı uyandırdı

İlgili Postlar

Emina Sandal “Pişman değilim” dedi, ülkesinde yankı uyandırdı

Mustafa Sandal’ın eşi Emina Sandal önceki evliliği hakkında açıklama yaptı. Sandal’ın, yaptığı açıklamada “Pişman değilim” demesi ülkesi Sırbistan’da büyük ses getirdi. Detaylar haberimizde…

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’ın Sırbistan asıllı güzel eşi Emina Sandal, Sırbistan’da yayımlanan Informer Gazetesi’ne röportaj verdi.

17 yaşında yaptığı evliliği ile ilgili açıklama yaptı

Yıllardır Mustafa Sandal ile evliliğini mutlu bir şekilde sürdüren Emina Sandal, yıllar önce 17 yaşındayken yaptığı evliliği hakkında konuştu. Emina Sandal, genç yaşta sevdiği adam olan Alaadin Dulovic ile ailesinin rızası olmadan kaçıp evlendiği ile ilgili konuştu. Sandal, “6 ay evli kalıp boşandık. Hiç pişman değilim. O da şimdi evli ve 3 çocuğu var.” dedi ve bu evliliği yaptığından dolayı hiç pişmanlık duymadığını açıkladı. Güzel şarkıcının bu açıklaması Sırbistan’da büyük yankı uyandırdı.

Emina Sandal, ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile 2008 yılında büyük bir aşkla hayatını birleştirdi. Eşi Mustafa Sandal ve çocukları ile birlikte Türkiye’de yaşayan Emina Sandal, aradığı aşkı Mustafa Sandal’da buldu. Çiftin mutlulukları hala daha devam ediyor.

Mustafa Sandal kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler