Ana SayfaDedikoduEbru Gündeş, İzmir konserinde büyük bir kaza atlattı!

İlgili Postlar

Ebru Gündeş, İzmir konserinde büyük bir kaza atlattı!

Ebru Gündeş, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde İzmirli hayranları ile bir araya geldi. Ebru Gündeş Konseri talihsiz bir kaza atlattı. Sahnenin üzerindeki devasa ışıklandırmanın aşağı çökmesi kısa süreli panik yaşanmasına neden oldu. Detaylar haberimizde…

Romantik şarkıların güçlü sesi Ebru Gündeş, dün 14 Şubat sevgililer Günü’nü kutlamak isteyen İzmirliler ile bir araya geldi. İzmirli hayranları için özel bir repertuvar hazırlayan Gündeş, kendisini dinlemeye gelen konuklarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Arabesk, fantezi ve pop müzik sanatçısı Ebru Gündeş, Tiamo Tur’un organizasyonuyla Kaya İzmir Thermal & Convection’da yaklaşık 500 kişinin katıldığı konserde sahne aldı. Programına duygusal şarkılarıyla başladı. Şarkı aralarında dinleyicileri ile sohbet eden Gündeş, İzmir’de konser vermekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek “Burası huzur bulduğum bir şehir. O yüzden  İzmir’e her defasında koşa koşa geliyorum.” dedi.

İzmirlilere özel repertuvarından şarkılarını ardı ardına seslendiren Ebru Gündeş, büyük bir kaza atlattı. Gündeş şarkılarını seslendirirken sahnenin üzerindeki devasa boyutlardaki ışıklandırma kısmen aşağı çöktü. Salonda yaşanan kısa süreli paniğin ardından usta sanatçı soğuk kanlılığını koruyarak “Buna nazar diyelim, zaten konu ben olunca nazar değmesi de normal.” dedi ve konuklarını sakinleştirdi.

Ünlü Şarkıcı, kısa süren sorunun giderilmesi ile tekrar sahnede yerini aldı ve en sevilen şarkılarını seslendirmeye devam etti. Gündeş, profesyonel dansçılarının eşlik ettiği konseriyle İzmirlilerden tam not aldı.

Ebru Gündeş kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler