Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı'ya Eski Eşten 14 Şubat Göndermesi

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’ya Eski Eşten 14 Şubat Göndermesi

Acun Ilıcalı’ya Eski Eşten 14 Şubat Göndermesi. Neredeyse bütün ünlüler 14 şubat sevgililer gününü sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kutladılar. Ünlülerin çoğu eşi , sevgilisi ve çocuklarıyla fotoğraf paylaşırken bekar ünlüler yalnız resim paylaşmayıda ihmal etmedi. 14 şubatta paylaşım yapan dikkat çekici bir isim vardı , Acun ılıcalının 2016 yılında  boşandığı eşi Zeynep Ilıcalı da 14 şubat ta paylaşım yapanlar kervanına katıldı. Fakat Zeynep Ilıcalı sevgi dolu bir mesaj yerine Yıldız Tilbenin 14 şubat sevgililer gününe özel hazırladığı bir klibi palaştı.

 

GÖSTERİŞ OLSUN MAKSAT

Zeynep Ilıcalı’nın paylaştığı videonun sözleri genel olarak 14 şubat kutlamalarını eleştirel yönde olunca takipçilerinin aklına acaba bu paylaşım eski eşe bir gönderme mi ? olarak yorumlandı. Yıldız Tilbenin klibi  Gülben Ergenin yıllar önce çıkardığı kandıramazsın beni parçasının sözlerinin 14 şubata uyarlanmış hali . İşte o şarkının dikkat çekici sözleri ” Her sene 14 şubat  atlatamazsın rahat her fotoda aynı kalp gösteriş olsun maksat , 1234 tamam daha da kutlayamam aşkı da yalnızlığı da bir güne sığdıramam.”

 

ŞEYMA ŞUBAŞI’NIN 14 ŞUBAT PAYLAŞIMI

Zeynep Ilıcalı’dan boşandıktan sonra aşklarını daha rahat şekilde yaşayan Şeyma subaşı Acun Ilıcalı çifti Dominik’te bir araya geldi. Survivor yarışması nedeniyle Dominik’te bulunan Acun  Ilıcalı’yı Şeyma Subaşı bir an olsun yalnız bırakmıyor, 14 şubat sevgililer gününde de sevgilisinin yanındaydı . Kızı Melisa ve Acun ılıcalıyla birlikte çekindikleri bir fotoğrafı ” Benim dünyam” yorumuyla paylaştı, kısa sürede binlerce beğeni aldı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler