Ana SayfaDizilerErkenci Kuş'un kahramanı aslında Çocuklar Duymasın'dan tanınıyor

İlgili Postlar

Erkenci Kuş’un kahramanı aslında Çocuklar Duymasın’dan tanınıyor

Bu yaza damgasını vurmayı başaran Erkenci Kuş’un bu kadar başarılı olmasında en etkin isimlerden birisi kamera arkasında. İşte Erkenci Kuş’un kahramanı

Yaz döneminin en çok izlenen dizi olmayı başaran ve kış sezonunda dahi yayınlanması konuşulan Erkenci Kuş, başarısını senaryosuna da borçlu. Erkenci Kuş’un kahramanı olarak görülen Meriç Acemi, Kiralık Aşk’tan sonra Erkenci Kuş’la da Türkiye’de romantik komedi konusunda ne kadar iddialı olduğunu gösterdi.

Meriç Acemi kimdir?

Çocuklar Duymasın ile tanınmıştı

Ekranlarda yer almaya başladığı ilk dönemlerde Çocuklar Duymasın’da sekreter Yasemin karakteri ile tanınan ünlü isim, o günden bugüne sektörde kendini çok iyi bir şekilde geliştirdi. Oyunculuğunun yanı sıra yazdığı senaryolarla ekranlarda yer alan Meriç, Erkenci Kuş dizisinde de çok iyi bir iş çıkardı. İlk senaryo yazımını Emret Komutanım adlı dizi ile başlayan ve bu diziyle de bir dönem konuşulan Erkenci Kuş, güçlü kalemi ile dikkat çekiyor.

Erkenci Kuş’un kahramanı için Mesut Yar’dan övgü!

Erkenci Kuş başarısı ile ilgili köşe yazısı yazan Posta gazetesi TV eleştirmeni Mesut Yar, “Sezar’ın hakkı Sezar’a’ başlıklı yazısında Erkenci Kuş ve Meriç Acemi’nin başarısına değindi. “Bana “Son günlerin en parlak kalemi, en işlek beyni, en sağlam senaristi kim?” diye sorarsanız bir saniye bile kuşku duymadan Meriç Acemi yanıtını alırsınız. “1 Kadın 1 Erkek” dizisinden başlayarak “İntikam” gibi kült bir işe uzanan, oradan “Kiralık Aşk” gibi bir fenomen yaratıp “Ufak Tefek Cinayetler” gibi sezonun en çok konuşulan işlerinden birine imzasını atan Acemi, hikayesini yazdığı “Erkenci Kuş” ile ismini yaz ekranında da zirveye oturttu…” diyerek Meriç ile ilgili düşüncelerini aktaran Mesut Yar, ünlü senaristin bu vesileyle dikkat çekmesini sağladı. Erkenci Kuş hayranı pek çok kişi senaristin Meriç Acemi olduğunu bilmezken sosyal medyada da ünlü isim için övgü dolu sözler söylendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler