Ana SayfaDizilerErkenci Kuş yeni sezonda yayınlanacak mı?

İlgili Postlar

Erkenci Kuş yeni sezonda yayınlanacak mı?

Erkenci Kuş dizisi yaz sezonunda büyük bir ilgi görürken, bu sezonun galibi olarak görülüyor. Peki, Erkenci Kuş yeni sezonda yayınlanacak mı? İşte merakla beklenen konuyla ilgili son gelişmeler.

Bu yaz döneminin iddialı dizilerinden birisi olan Erkenci Kuş, yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren diğer dizileri geride bırakmayı başardı. Darısı Başımıza ve Kalbimin Sultanı gibi rakiplerini geride bırakarak sezonun birincisi olmayı başaran Erkenci Kuş için şu anda en çok merak edilen detay dizinin kış sezonunda yayına devam edip etmeyeceği.

Erkenci Kuş oyuncu kadrosu

Erkenci Kuş yeni sezonda yayınlanacak mı? İşte yeni gelişme

Konuyla ilgili önemli bilgi Sinan Biçici’den geldi. Köşesinde konuyla ilgili detaylara yer veren yazar,  “Bu yaz iki romantik komedi ‘Erkenci Kuş’ ve ‘Darısı Başımıza’, bir dönem dizisi ‘Kalbimin Sultanı’, bir gençlik ‘4N1K İlk Aşk’, bir de komedi ‘Kocaman Ailem’ girdi yayına. ‘Kalbimin Sultanı’ ve ‘Kocaman Ailem’ sezonun kaybedeni oldu. En büyük başarıyı ‘Erkenci Kuş’ yaptı. Çok yüksek reytingler alarak kışa da iddialı gireceğinin sinyalini verdi. Hem de romantik komedilerin ölmediğini, gün birincisi olabilecek sonuçlar alacağını yeniden gösterdi. Hep söylüyorduk, iyi bir iş yaparsan türü önemli değil, tutar. Ama reyting sonuçlarını görmeden inandıramıyorduk. Önümüzdeki sezon da romantik komedi planlarını tekrar gündeme getirecek ‘Erkenci Kuş’…” dedi.

Erkenci Kuş 6. bölüm ilk sahne yayınlandı!

Yazar tarafından yapılan bu açıklamalar ile birlikte Erkenci Kuş’un kış sezonunda da ekranlarda olacağı anlaşılırken, şimdiden Erkenci Kuş hayranları bu durum için beklenti içerisine girdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler