Ana SayfaDizilerErkenci Kuş 6. bölüm ilk sahne yayınlandı

İlgili Postlar

Erkenci Kuş 6. bölüm ilk sahne yayınlandı

Erkenci Kuş 6. bölüm ilk sahne sosyal medya hesaplarında yayınlandı. İşte Erkenci Kuş 6. bölüm ilk sen ve yeni bölümde yaşanacaklar.

Erkenci Kuş dün akşam 5. bölümü ile ekranlara geldi. Yeni bölümde Sanem ve Can arasında yaşananlar oldukça dikkat çekerken yeni bölümün hemen ardından Erkenci Kuş 6. bölüm ilk sahne de paylaşıldı.

Dün akşam Sanem ile Can arasındaki romantik dolu anlar yaşandı!

Erkenci Kuş 6. bölüm ilk sahnede neler oluyor?

Erkenci Kuş 6. bölüm ilk sahnede fotoğrafların çalınması aktarıldı. Fotoğrafları kimin çalabileceği konuşulurken bir anda gözler Sanem’e çevrildi. Can ise Sanem’den bir an bile şüphelenmezken Sanem’e fotoğraf çekimi sırasında bir ajanın olup olmadığını sordu. Sanem ise derin bir sessizlik yaşadı.

Erkenci Kuş 5. bölümde neler oldu?

Erkenci Kuş’un son bölümünde Can ile Sanem partiden ayrıldı. Bu durum üzerine Fabbri çok sinirlenirken Ceycey son anda durumu toparladı. Nihat ise bakkalı kaybettiği için büyük üzüntü duyarken Mevkibe bu sorunu çözmekte kararlıydı.

Erkenci Kuş yayınlandığı günlerde birinciliği bırakmıyor

Yaz döneminin en çok izlenen dizilerinden birisi olan ve aynı zamanda en çok yakıştırılan çift Can ve Sanem olarak açıklanan Erkenci Kuş yayınlandığı günlerde birinciliği elden bırakmıyor. Erkenci Kuş geçen hafta; tüm Kişiler kategorisinde 8,3 izlenme oranı ve 28,41 izlenme payı, AB kategorisinde 7,38 izlenme oranı ve 24,51 izlenme payı ile 20+ABC1’de 8,18 izlenme oranı ve 27,21 izlenme payıyla en çok izlenen yapım olurken bu hafta da yine zirvedeydi.

Totalde yeni bölümü birinci, özeti ise ikinci olan dizi hem AB hem de ABC gruplarında aynı sonucu oldu. Dizi reytingte 9,37, sharede ise 29,70’lik bir başarı yakaladı. Dizinin bu başarısı sonrasında kış döneminde ekranlara devam etmesi de gündemde.

Erkenci Kuş oyuncu kadrosu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler