Ana SayfaDizilerCan ve Sanem'in romantik dans sahnesi izleyenleri ekrana kilitledi!

İlgili Postlar

Can ve Sanem’in romantik dans sahnesi izleyenleri ekrana kilitledi!

Erkenci Kuş’ta dün akşam ekranlara gelen Can ve Sanem’in romantik dans sahnesi herkesi diziye kilitledi. İşte çok konuşulan Can ve Sanem’in romantik dans sahnesi.

Yaz döneminin en çok konuşulan dizilerinden birisi olan Erkenci Kuş bu sefer de Can ve Sanem’in romantik dans sahnesi ile konuşuluyor. Dün akşam ekranlara gelen yeni bölümde Can ve Sanem arasındaki yakınlaşma çok daha ileriye giderken iki ismin birbirine karşı daha açık olması izleyenleri de sevindirdi.

Erkenci Kuş oyuncu kadrosu

Can ve Sanem’in yakınlaşması dikkat çekti

24 Temmuz Salı akşamı yayınlanan 5. bölümde Can ve Sanem yakınlaştı. Ormandaki kulübeye giderek burada baş başa kalma fırsatı elde eden ikili, ayrıca birbirine karşı daha açık oldu. Can, Sanem’e beklemediği bir anda sürpriz yaparken, ikili “Bana Ellerini Ver” şarkısı eşliğinde dans etti. Can ve Sanem’in romantik dans sahnesi dizinin en dikkat çeken bölümlerinden birisi olurken, ikilinin bundan sonra dizide birbirine karşı nasıl davranacağı da merak edilmeye başlandı.

İşte Can ve Sanem’in romantik dans sahnesi

Can ve Sanem’in arasında neler oldu?

Ormandaki kulübesine Sanem’le birlikte giden Can, burada akşam yemeği yedi. Gecenin sonlarına doğru iki isim de birbirine karşı engelleri kaldırırken dans etti. Can ise o anlarda Sanem’e ‘Sence de konuşmamızın vakti gelmedi mi artık? Aradığın albatros benim’ dedi. Fakat uykusu gelen Sanem bu sözleri duymadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler