Ana SayfaÜnlülerErkenci Kuş'ta Sanem Can'a fena yakalanıyor!

İlgili Postlar

Erkenci Kuş’ta Sanem Can’a fena yakalanıyor!

Yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan Erkenci Kuş yeni fragmanlarıyla dahi ilgi çekiyor. Yayınlanan son fragmanda Sanem Can’a fena yakalanıyor. İşte o anlar.

Türkiye’nin yaz döneminde en çok izlediği dizilerden birisi olan Erkenci Kuş, yeni bölüm fragmanı ile gündemde. Sanem ile Can arasında yaşanacak bir aşk dizi izleyenlerinin hepsinde büyük bir mutluluk yaşatacak. Son bölümlerde birbirine çok daha sıkı sıkı bağlanan ve aşkını itiraf etmeye çalışan Can ve Sanem arasında son bölümde buzlar iyice eriyor.

Erkenci Kuş oyuncu kadrosu

Sanem Can’a fena yakalanıyor! Sanem artık kaçamayacak!

Romantik komedi türündeki dizinin son fragmanında Sanem Can’a karşı attığı yalanlar nedeniyle işi bırakma istiyor. Can’a her şeyi itiraf etmek isteyen ve bunun için fırsat kollayan Sanem buna rağmen başarılı olamıyor. Ofiste Can’a görünmemek için her şeyi yapan Sanem, Can’ın ilgisini daha çok çekiyor.

Erkenci Kuş’ta son bölümde neler oldu?

Can mahalleye geliyor

Sanem’in ardından mahalleye kadar gelerek bakkalda onun izini bulan Can, tüm mahallenin ilgisini çekiyor. Sanem nişanlım arıyor diyerek telefonla konuşma numarası yaparken telefonun çalması ile birlikte Sanem Can’a fena yakalanıyor. Dizinin bu anları oldukça dikkat çekerken yayınlanan yeni bölüm fragmanı şöyle;

Son bölümde özellikle Osman ve Sanem’in nişanlı sanılması dikkat çekerken özellikle Zebercet bu olaylar karşısında oldukça sinirleniyordu. Tüm bu anlar ve mahallede yaşananlar son bölümün en çok dikkat çeken anları oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler