Ana SayfaDizilerSanem "Ben aşık oldum" İşte Erkenci Kuş 7. bölüm fragmanı    

İlgili Postlar

Sanem “Ben aşık oldum” İşte Erkenci Kuş 7. bölüm fragmanı    

Star TV’de ekranlara gelen Erkenci Kuş’ta dün akşam heyecanlı bir bölüm yayınlandı. Yeni bölüm sonrasında ise Erkenci Kuş 7. bölüm fragmanı paylaşıldı. İşte yeni bölümden detaylar.

Türkiye’nin bu yaz döneminde en çok izlenen dizisi olmayı başaran Erkenci Kuş’ta heyecan bitmiyor. Sanem’in istemeden yapmak zorunda olduğu şeyleri yapması ve Can’a ulaşamaması izleyenlerin çok farklı bir aşk hikayesi izlemesini sağlarken Erkenci Kuş’ta dün akşam yaşananlardan sonra yeni bölümde nelerin olacağı merak edilmeye başladı.

Erkenci Kuş oyuncu kadrosu

Erkenci Kuş 7. bölüm fragmanı paylaşıldı

Erkenci Kuş 7. bölüm fragmanı için paylaşılan kısa ön izlemede Sanem ile Ceycey arasında yaşanan diyalog dikkat çekiyor. Yaşadığı sorunları ve tüm gerçekleri Ceycey’e açıklayan Sanem, albatros ile öpüştüğünü, nişanlısından ayrıldığını fakat şu anda farklı birine aşık olduğunu söylüyor. Can ise tüm burada gizli gizli Sanem ve Ceycey’i dinliyor. Erkenci Kuş’un yeni bölüm fragmanı ise şöyle;

Erkenci Kuş son bölümde ne oldu?

Yayınlanan son bölümde ise Can, çalışmalarının sızdırılması ile birlikte çalıntı tasarım kullanan kişi konumuna düştü. Üzerine çok önemsediği fotoğrafçılık lisansının da askıya alınması ile iyice sinirlenen Can bu durum sonrasında ofisi bıraktığını söyleyerek ayrıldı. Telefonunu kapatarak giden Can, bir sonraki gün alınacak ifade için ofiste olması gerektiğinden dolayı herkes tarafından aranmaya başlandı. Sanem ise Can’ın ormana gideceğini düşünerek ormanda onu aramaya başladı. Geceyi ormanda kamp yaparak geçiren çiftin arasındaki çekim giderek arttı. Birbirine aşık olan fakat bunu bir türlü itiraf edemeyen çift, ekran başındaki izleyenleri de heyecanlandırdı. Dün akşam yayınlanan son bölümde en çok dikkat çeken ise Sanem’in ne olursa olsun Can’a aşkını itiraf etmeye karar vermesiydi. Fakat ansızın yaşanan gelişmeler sonrasında Sanem geri adım atmak zorunda kaldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler