Ana SayfaDizilerErkenci Kuş için beklenmedik karar!

İlgili Postlar

Erkenci Kuş için beklenmedik karar!

Star TV’nin sevilen dizisi Erkenci Kuş için beklenmedik bir gelişme yaşandı. İşte dizinin bundan sonraki süreçte yaşayacağı değişiklik.

Star TV’nin yaz döneminde ekranlara gelen ve çok sevilen dizisi Erkenci Kuş için yeni sezon onayı da çıktı. Bu onay ile birlikte kış sezonunda da ekranlarda olacak dizi için değişiklik yapıldığı öğrenildi.

Erkenci Kuş 7. bölüm fragmanı

Erkenci Kuş gün değiştiriyor!

Gelen bilgilere göre Erkenci Kuş artık kendi gününde değil Pazar günleri ekranlara gelecek. Bu değişikliğin ana sebebi ise Ufak Tefek Cinayetler. Ekranların en sevilen ve en çok izlenen dizilerinden birisi olan Ufak Tefek Cinayetler ile aynı güne konulan dizinin bu nedenle kış sezonunda yayınlanması mümkün değil. Kanal yönetimi Ufak Tefek Cinayetler için farklı bir karar alarak risk almak istemezken Erkenci Kuş’un gününü değiştirdi.

Erkenci Kuş son bölümde ne oldu?

Pazar günleri tutacak mı?

Ufak Tefek Cinayetler’in 2. sezonunun başlaması ile birlikte Erkenci Kuş için değişikliğin yapılacağı belirtildi. Fakat bu değişiklik aynı zamanda sevilen dizi için bir risk de taşıyor. Kış döneminde zorlu reyting savaşı arasında Erkenci Kuş’un ne kadar başarılı olacağı bilinmiyor. Olası bir başarısızlıkta Erkenci Kuş’un yayından kaldırılması dahi gündeme gelebilir. Bu nedenle kış sezonunda yayınlanacak olması her ne kadar sevindirici bir gelişme olarak değerlendirilse de Erkenci Kuş’un Pazar günü yayınlanacak olması büyük bir soru işareti yaratıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler