Ana SayfaÜnlülerHadise'nin ablası Hülya Açıkgöz ilk kez konuştu!

İlgili Postlar

Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz ilk kez konuştu!

Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz ilk kez konuştu! Hadise ile bağlarını kopardığı iddia edilen ablası Hülya Açıkgöz, yaşanan olayların ardından sessizliğini bozdu. Abla Hülya Açıkgöz ilk kez açıklama yaptı. Hadise ve Hülya Açıkgöz küstü mü? Bağlarını kopardılar mı? Artık birlikte çalışmayacaklar mı? Detaylar haberimizde…

Hadise’nin Annesi Gülnihal Açıkgöz’den Dava Şoku!

Anne Gülnihal Açıkgöz mahkemeye başvurdu

Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz günlerde annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihar girişiminde bulunduğu haberleri ile gündeme gelmişti. Magazin gündeminin en çok konuşulan konularından olan olayın ardından, anne Gülnihal Açıkgöz intihar mektubunun sızdırılmasından dolayı rahatsızlık duyarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulunarak “Dört çocuk annesi bir kadın olarak tarafımca kaleme alınmış o mektup, sosyal medya ve basında yer almıştır. Bu durum özel hayatımı ihlal etmiş ve beni kamuoyunda küçük duruma düşürmüştür. Buna neden olan şahısların tespit edilip cezalandırılmasını istiyorum.” demişti.

Hadise kimdir?

Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz’den ilk açıklama

Büyük yankı uyandıran olayın ardından, Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz ile bağlarının koptuğu, menajeri olan ablası ile iş ilişkisini de sonlandırdığı iddia edilmişti. Abla Hülya Açıkgöz, iddiaların ardından sessizliğini bozdu ve ilk kez açıklama yaptı. Hülya Açıkgöz, iddialar ile ilgili “Artık birlikte çalışmayacağımız doğru değil. Bunlar dedikodu. Dedikodular yalandır. Böyle bir durum yok aramızda. Olaydan sonra bu iş konusunu konuşmadık hiç.” dedi.

Adı üstünde benim profilim

Hülya Açıkgöz, sosyal medya hesabından kardeşi Hadise ile olan fotoğraflarını silmesi hakkında ise, “Adı üstünde benim profilim. İstediğim fotoğrafları siler eklerim. Doğru değil mi? Ruhen yeni bir sayfaya ihtiyaç vardı sanırım. Büyük bir şey aranmasın arkasında.” diye konuştu.

Biz Açıkgöz ailesi ayrılmayız

Annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihar girişimi sürecinde yaşadıkları ve nasıl etkilendiği konusunda da konuşan Hülya Açıkgöz, “Ruhen tekrar tutunmak gerektiriyor. Çünkü zor bir süreç. İnsanlardan talebimiz yaşadığımız bu zor sürece saygı göstermeleri. Biz Açıkgöz ailesi ayrılmayız.” dedi.

Hülya Açıkgöz yoğun bakımdaydı

Geçtiğimiz hafta hastaneye yattığı ve ameliyat olup yoğun bakımda tedavi olduğu haberleri ile ilgili de konuşan Hülya Açıkgöz, “Evet perşembe yoğun bakımdaydım. Ameliyat oldum. Safra kesemdeki taş ve safra kesemi aldılar. İnanılmaz ağrı ve kramplar vardı. İstirahat gerektiriyor.” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler