Ana SayfaDizilerErkenci Kuş 29. Bölüm 2. Fragmanı Geldi Can ve Sanem'in Romantik Anları!

İlgili Postlar

Erkenci Kuş 29. Bölüm 2. Fragmanı Geldi Can ve Sanem’in Romantik Anları!

Star TV’nin sevilen dizisi 9 Şubat Cumartesi günü 29. yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak merakla bekleniyor.Erkenci Kuş 29. bölüm 2. fragmanı geldi Can ve Sanem’in romantik anları bölüme damga vuracak.

Erkenci Kuş Dizi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Erkenci Kuş 29. Bölüm 2. Fragmanı Geldi!

Star TV’nin sevilen dizisi 9 Şubat Cumartesi günü 29. yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak merakla bekleniyor.Erkenci Kuş 29. bölüm 2. fragmanı geldi Can ve Sanem’in romantik anları bölüme damga vuracak.

Dizinin beklenen 2. fragmanda, Can ile Sanem’in romantik sahneleri ve öpüştükleri sahne bir hayli dikkat çekecek.

Romantik anların yaşanacağı dizinin yeni bölümünde, Can kampanyasını çaldıkları için Fabri ve Aylin hakkında suç duyurusunda bulunuyor. Polisler ikisini gözaltına alıyor. Can, Sanem’de büyük bir rahatlık seziyor. Sanem gerçeği Can’a anlatması gerektiğini anlıyor. Dizinin yeni bölümünde Sanem, Fabri’nin çıkardığı kokunun kendi kokusu olmadığını anlayınca çok rahatlayacak.

Sanem, kokusunu Fabri’ye verdiğini Can’a söyleyebilecek mi hep birlikte göreceğiz. Ajansa Fulden isimli kadın gelecek bu kadın, Sanem’in sinirlerini bozacak. Can’ın yakinen tanıdığı bu kadın kim bilinmiyor ama Sanem, yine kıskançlık krizlerine girecek.

Erkenci Kuş 28. bölümde yaşananlar!

Can’a göre Sanem ile geçirdikleri fırtınalı günlerin sebebi yeni kavuşmuş olmaları. Sanem, Can ile Ceyda’nın barda olduğunu öğrenince kıskançlıktan kendisini kaybediyor. Leyla’yı uykusundan uyandırarak durumu anlatıyor. Leyla uyku sersemliği ile onların çoktan bardan çıkıp eve gittiklerini söylüyor. Sanem çıldırıyor. Beraber dağ evine gitmiş olabilecekleri kanaatine varıyor. Sanem ardından arabaya atlayıp dağ evine gidiyor. O sırada Can taksiyle eve dönüyor. Taksiden Sanem’i görüyor. Sanem, Can’ı görünce panik olup arabaya geri dönüyor. Sonra da panik yapıp arabayı ağaca çarpıyor.

Can’a göre Sanem ile geçirdikleri günlerin sebebi daha yeni kavuşmuş olmaları. Sanem bu açıklaması ile bir rahatlama yaşıyor. Can, Sanem’e ne söyleyeceğini soruyor. Sanem onu çok sevdiğini söyleyerek Can’ı yine geçiştiriyor. Osman, Leyla’yı  istemeye geliyor. İsteme gecesine Can da oradadır. Kapıda Sanem’i görünce bir kez daha büyülenir.

Erkenci Kuş 29. Bölüm İlk Fragman Yayınlandı İçin Aşk Yine Kazanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler