Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 19. Bölüm 2. Fragmanda Fekeli ve Yılmaz'ın Büyük Zaferi!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 19. Bölüm 2. Fragmanda Fekeli ve Yılmaz’ın Büyük Zaferi!

Atv’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi yine reytinglerde en üst sıralarda yer almaya devam ediyor. Merakla beklenen yeni bölümünde bomba gelişmeler yaşanacak. Bir Zamanlar Çukurova 19. bölüm 2. fragmanda Fekeli ve Yılmaz’ın büyük zaferi ekranlara gelecek.

 Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Fekeli ve Yılmaz’ın Büyük Zaferi!

Atv’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi yine reytinglerde en üst sıralarda yer almaya devam ediyor. Merakla beklenen yeni bölümünde bomba gelişmeler yaşanacak. Bir Zamanlar Çukurova 19. bölüm 2. fragmanda Fekeli ve Yılmaz’ın büyük zaferi ekranlara gelecek.

19. bölüm yeni fragmanda, Demir ile Züleyha tartışıyorlar. Demir, Züleyha’ya gözlerindeki kıskançlığı gördüğünü söylüyor. Züleyha, Müjgan ve Yılmaz’ı birlikte görmeye dayanamıyor. Yılmaz, tapu işlemleri tamam konak artık bizimdir dediği duyuluyor ve Demir adına düzenlenmiş bir tapu senedi görünüyor ve Fekeli ile Yılmaz zaferlerini kutluyor. Demir, Züleyha’yı dansa kaldırıyor.

Dizinin 19. bölüm ilk fragmanında, Müjgan ile Yılmaz artık kalabalıklara bile el ele karışıyor. Züleyha Demir’e bağırarak Yılmaz öfkesine kızıyor ve asıl Yılmaz’ı aklından çıkaramayan kişinin kendisi olduğunu söylüyor.. Demir’e , Yılmaz’ın  İstanbul’dan gelip Çukurova’ya bey olmasını hazmedemediğini söylüyor. Müjgan, Yılmaz’a ‘onu hala seviyor musun’ diye soruyor. Ayrıca yeni fragmanda birinin sırtından vurulduğu da görülüyor.

18. Bölümde yaşananlar!

Yılmaz’ın 100 ton pamuğu telef olmuştur. Fekeli, Yılmaz’ın bir şey yokmuş gibi davranmasını istiyor. Yılmaz, bu sefer Fekeli’yi dinliyor ve sessiz kalmayı tercih ediyor. Demir, Züleyha ve Adnan’ı korumak için kendini kayan toprağın altına atıyor.

Fekeli’nin katil olduğuna dair yalancı şahitlik eden adamlardan biri vefat ediyor. Ölmeden önce de Hünkar’ı çağırıyor. Ama söyleyeceğini söylemeden ölüyor.Hünkar, cenazeye gidiyor ve Fekeli de oradadır. Fekeli, cenazede rahmetli ile ilgili öğrendiklerini, adamın ölmeden evvel taşındığı ve halen oturduğu evi Hünkar hanıma söylüyor.

Yılmaz, Züleyha’nın yolda önüne geçip mesut olup olmadığı soruyor. Züleyha mesut olduğunu söylüyor. Yılmaz, Züleyha’ya artık senden vazgeçtim diyor. Müjgan’a  gül gönderip yemeğe davet ediyor. Yemekte, Yılmaz başından geçenleri anlattığı sırada Müjgan elinden tutuyor. Demir ile Züleyha ikisini el ele görüyor.

 Bir Zamanlar Çukurova 19. Bölüm 1. Fragman Yayınlandı Biri Sırtından Vuruluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler