Ana SayfaDizilerErkenci Kuş 29. Bölüm İlk Fragman Yayınlandı İçin Aşk Yine Kazanıyor!

İlgili Postlar

Erkenci Kuş 29. Bölüm İlk Fragman Yayınlandı İçin Aşk Yine Kazanıyor!

Erkenci Kuş 28.son bölümü yayınlandı Sanem ile Can’ın aşkı tam gaz devam ediyor. Erkenci Kuş 29. bölüm ilk fragman yayınlandı için aşk yine kazanıyor.

Erkenci Kuş Dizi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Erkenci Kuş 29. Bölüm İlk Fragman Yayınlandı İçin Aşk Yine Kazanıyor!

Erkenci Kuş 28.son bölümü yayınlandı Sanem ile Can’ın aşkı tam gaz devam ediyor. Erkenci Kuş 29. bölüm ilk fragman yayınlandı için aşk yine kazanıyor.

Erkenci Kuş 28. bölümde yaşananlar!

Can’a göre Sanem ile geçirdikleri fırtınalı günlerin sebebi yeni kavuşmuş olmaları. Sanem bu açıklama ile bir rahatlama yaşadı. Can, Sanem’e ona ne söyleyeceğini soruyor. Sanem, Can ile Ceyda’nın barda olduğunu öğrenince kıskançlıktan kendisini kaybediyor. Leyla’yı uykusundan uyandırarak durumu anlatıyor. Leyla uyku sersemliği ile onların çoktan bardan çıkıp eve gittiklerini söylüyor. Sanem çıldırıyor. Beraber dağ evine gitmiş olabilecekleri kanaatine varıyor ve hemen harekete geçiyor ve Osman’dan arabasını istiyor. Osman, Sanem’e araba kullanma dersi veriyor. Sanem şaşkın cevaplar vererek bu konuda iyi olmadığını gösteriyor.

Sanem ardından arabaya atlayıp dağ evine gidiyor. O sırada Can taksiyle eve dönüyor. Taksiden Sanem’i görüyor. Sanem, Can’ı görünce panik olup arabaya geri dönüyor. Sonra da panik yapıp arabayı ağaca çarpıyor. Can, duran arabanın kapısını açıp Sanem’e orada ne aradığını soruyor.

Can’a göre Sanem ile geçirdikleri günlerin sebebi daha yeni kavuşmuş olmaları. Sanem bu açıklaması ile bir rahatlama yaşıyor. Can, Sanem’e ne söyleyeceğini soruyor. Sanem onu çok sevdiğini söyleyerek Can’ı bir kez daha geçiştiriyor.

Osman, Leyla’yı  istemeye geliyor. Leyla bakkalda babasına bu haberi veriyor. Nihat kızlarının evlenmesine hazır değildir. Orada saklanırsa kimsenin kız istemeye gelemeyeceğini söylüyor, ancak bu işten kaçış yoktur. Menkıbe de bu isteme olayına çok şaşırır. Akşam, Osman annesi ve kız kardeşi ile Leyla’yı istemeye gider. Cey Cey de oradadır. İsteme öncesinde gaza gelen Cey Cey, Ayhan’ı annesinden ister. İsteme gecesine Can da oradadır. Kapıda Sanem’i görünce bir kez daha büyülenir.

Erkenci Kuş Dizisi 28. Bölüm 2. Fragman Yayınlandı Can Ve Sanem’in Aşk İtirafları!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler