Ana SayfaDizilerErkenci Kuş 24. Bölüm 2.Fragmanı Geldi!

İlgili Postlar

Erkenci Kuş 24. Bölüm 2.Fragmanı Geldi!

Star TV ekranlarının fenomen dizi projesi Erkenci Kuş 23.son bölümde; Sanem ve Can, şimdiye kadar yaşadıkları bütün zorlayıcı koşullar karşısında dahi asla pes etmeyerek yeni bir ilişkiye başlangıç yapması sahne oldu. Erkenci Kuş son bölümde; Can’la hayatlarında tertemiz bir sayfa açan Sanem’in adeta etekleri zil çalarken aynı durum gözü Emre’den başka hiçbir şeyi görmeyen Leyla için de geçerlidir. Tüm bunların yanı sıra Sanem ve Can’ın herkesten gizledikleri beraberliğin farkında olan Aylin ise mutluluklarına gölge düşürmek amacıyla elinde bulundurduğu bu kozu fırsat bildi. Sanem, Can’la olan birlikteliğini ailesine açıklamak noktasında henüz kendini hazır hissetmeyip erken olduğunu düşünürken, Aylin’in de bu saklı gerçeği ifşa etmeye kalkışmasının ardından Erkenci Kuş 24.bölüm fragmanı sorgulaması çok geniş bir kesim tarafından yoğun bir şekilde gerçekleştiriliyor. Peki, Sanem ve Can’ın ilişkisi hakkında mahallede dedikoduların alıp başını gitmesinin akabinde Erkenci Kuş 24.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Erkenci Kuş Dizi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Erkenci Kuş dizisinde şenlik var!

Star TV’nin sevilen dizisi Erkenci Kuş, yine romantik ve eğlenceli sahnelerle Cumartesi akşamı ekrana gelecek. Dizinin 24. bölümünden 2. tanıtım da yayınlandı. İzleyiciler Erkenci Kuş’un yeni bölümünde neler yaşanacağının merakı içinde. Dizinin 24. bölümünden 2. fragmanda önemli detayları bulabilirsiniz. Videodan yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

Dizinin 24. bölümünden 2. tanıtımda yayınlanan  tüm detaylar videoda;

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünde Mevkıbe, Sanem ve Can’ı haberini gazetede görüyor.

Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünde Mevkıbe, Sanem ve Can’ı haberini gazetede görüyor.

Çok sinirlenen Mevkıbe, Sanem’in “Ben Can’ı seviyorum, biz sevgiliyiz” itirafından sonra küplere biniyor.

Bununla da yetinmeyip ertesi gün ofisi basıyor. Can’ın odasında Sanem’i de karşısına alıp konuşmak istiyor ama Can, ilginç bir hamleyle lafı ağzından alıyor.

Erkenci Kuş son bölümde; 

Can’la tekrar sevgili olan Sanem ilişkilerini, ailesine söyleyene kadar gizli yaşamak ister. Ama bu hiç de kolay olmayacaktır. Bir yandan mahallede, bir yandan ajansta çıkan dedikodular onları zor durumda bırakır ve Sanem ailesine yalan söylemek zorunda kalır. Bu yalanı fırsat bilen Aylin harekete geçer ve hain planlarına başlar.

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın üstlendiği, yapımcılığında Faruk Turgut’un yer aldığı, senaryosunu da Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak’ın kaleme aldığı Erkenci Kuş 24.bölümüyle 15 Aralık Cumartesi tarihinde saat 20:00’da Star TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler