Ana SayfaDizilerElimi Bırakma 21. Bölüm 2. Fragmanı Geldi!

İlgili Postlar

Elimi Bırakma 21. Bölüm 2. Fragmanı Geldi!

TRT 1 kanalının reyting rekortmeni dizisi Elimi Bırakma dizisinin başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert’in oynadıkları dizide Sumru, Cenk ve Azra’yı ayırmak için elinden geleni yaparken, Umut için de tartışıyorlar.Azra, Feride Hanım’dan yardım isterken, Cenk’in şirketteki işleri kötü gitmeye başlıyor.

Herkes birlikte olmalarına karşıyken, Azra’dan beklenmeyen bir çıkış geliyor. Cenk’e onu sevmediğini söyleyerek kalbini kırıyor.

Elimi Bırakma oyuncu kadrosu

Azra, Cenk’i büyük bir hayal kırıklığına uğratacak!

TRT1’de Pazar akşamları yayınlanan Elimi Bırakma dizisinin yeni bölümü 16 Aralık’ta ekrana gelecek. Dizinin 21. bölümünden 2. fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Alina Boz, Alp Navruz ve Dolunay Soysert’in oynadıkları dizinin yeni bölümünde Azra’nın Cenk’e bir sözü çok konuşulacak.

Azra yine büyük problem yaşıyor. Cenk’i Azra’ya karşı kışkırtmak isteyenler de var.. Ayrıca Azra ile Sumru da hesaplaşmaya başladı. Sumru’nun sözleri ise Azra’ya adeta deli ediyor. Cenk, Azra’yı sıkıştırıyor ve “Gözlerimin içine bak ve beni sevmediğini söyle” diyor… Azra da “Seni Sevmiyorum” diyerek Cenk’i şoke ediyor. Elimi Bırakma dizisinin 21. bölüm 2. fragmanını videodan izleyebilirsiniz.

“Sanırım artık kaybetmekten korkuyorum” diyen Cenk, Azra ile gittikleri yemekte duyduğu sözlerle büyük şoka uğrayacak. Azra “Sen benim kalbimi yoruyorsun” itirafıyla, Cenk’i büyük şaşkınlığa uğratacak.

Aşkını itiraf eden kadının bir anda bu sözleri söylemesine inanamayan Cenk, “Ben bu rüyayı tek başıma mı gördüm” derken Azra, “Ben senin yanında mutsuzum, iyi değilim, ben artık seninle yapamıyorum” açıklamasıyla Cenk’i büyük bir hayal kırıklığına uğratacak.

Son bölümde neler yaşandı?

Azra, mahkemeden önce kardeşi Mert’le bir adım daha yakınlaşır. Kardeşini Sumru’nun elinden almak için açılan davayı kazanma umudu daha da güçlenir… Azra, Cenk ve Feride Hanım da bu konuda Kadir’e güvenirler…

Kadir diğer tarafta gizlice yürüttüğü Melis ilişkisinde duygularına engel olamaz ve Melis’e daha çok bağlanmaya başlar. Sumru ise Azra’ya sunduğu ağır teklifin karşılığını beklerken Cansu’nun babasıyla yüzleşmesi anne kız arasında büyük bir gerilime neden olur. Cansu öfkeyle evi terk eder… Cenk ise Azra’ya onu mutlu edecek bir doğum günü sürprizi hazırlar…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler