Ana SayfaDedikoduErkek Kardeşi Nurgül Yeşilçay'la Aynı!

İlgili Postlar

Erkek Kardeşi Nurgül Yeşilçay’la Aynı!

Erkek Kardeşi, Nurgül Yeşilçay’a İkizi Kadar Benziyor

Her yeteneği ile kendini hayran bırakan güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay sosyal medya üzerinden erkek kardeşiyle beraber çekilmiş fotoğraflarını paylaştı. İki kardeşin benzerliği fotoğrafı görenler tarafından “ikiz misini” yorumlarını da beraberinde getirdi.

İkizi Kadar Benziyor

Sosyal medya hesabından erkek kardeşiyle fotoğrafını paylaşan Nurgül Yeşilçay, takipçilerini şaşırttı.En son paramparça dizisinde başrol oynayan fakat yaşadığı problemler nedeniyle diziden olaylı bir şekilde ayrılan Nurgül Yeşilçay sosyal medyayı sık kullanan ünlüler arasında. Güzel oyuncu doğal hallerini de paylaşmaktan pek çekinmiyor. Geçtiğimiz günlerde Tutekin Yeşilçay ile fotoğrafını paylaştı.Güzel oyuncu fotoğrafının altına “kardeş candır” notunu düştü.

Fotoğrafı gören takipçileri ikiliyi oldukça benzetti. Nurgül Yeşilçay’ın kardeşi ile attığı fotoğraf 55 binin üzerinde bir beğeniyle beraber güzel yorumlar aldı. Nurgül Yeşilçay’ın takipçileri:” maşallah gözlere bak aynısı, ikiz gibisiniz şok oldum, bu kadar benzerlik olmaz” yorumlarında bulundu.

Nurgül Yeşilçay kardeşiyle fotoğraf paylaştı
Nurgül Yeşilçay kardeşiyle fotoğraf paylaştı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler