Ana SayfaÜnlülerBir Zamanların Yakışıklı Oyuncusu Tolga Savacı Son Haliyle Şaşkınlık Uyandırdı!

İlgili Postlar

Bir Zamanların Yakışıklı Oyuncusu Tolga Savacı Son Haliyle Şaşkınlık Uyandırdı!

Bir zamanların yakışıklı oyuncusu Tolga Savacı son imajıyla görenleri şaşkınlığa uğrattı! 90’lı yıllarda genç kızların gözdesi olan ünlü manken ve oyuncu Tolga Savacı’nın son halini görenler tanımakta güçlük çekiyor.

Yeşilçam’ın bir zamanlar en beğenilen yüzlerinden olan Tolga Savacı; en son 2014 yılında Star TV’de yayınlanan, başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah’ın bulunduğu “Kurt Seyit ve Şura” adlı dizi filmde rol almıştı. Bu diziden beri ekranlarda pek görülmeyen başarılı oyuncu Savacı; 2015 yılında, kendisinden 9 yaş büyük olan Yazar Nermin Bezmen’le yaptığı 3. evliliği ile gündeme gelmişti.

[irp]

Tolga Savacı Saçlarını Uzatıp Sakal Bıraktı!

54 yaşında olan yetenekli oyuncu Savacı, 2015 yılının mayıs ayında Yazar Nermin Bezmen ile nikah masasına oturmuştu. Ünlü çift aralarındaki yaş farkının kendileri için sorun olmadığını ifade etmişti. Evlendikten sonra 2 yıl içinde biraz kilo da alan ünlü oyuncu; Posta gazetesinden aldığımız habere göre “Nermin benden daha genç görünüyor.” diyerek, eşi ile aralarındaki yaş farkının da kapandığını sözlerine ekledi. Nermin Bezmen’in; yıllar geçtikçe gençleştiği, eşi Savacı’nın ise yaşlandığı da gözlerden kaçmıyor.

Şu an, Muğla Dalyan’da otel işletmeciliği yapan yetenekli oyuncu, saçlarını ve sakallarını uzatarak yenilediği imajıyla görenleri hayrete düşürdü.

Tolga Savacı’nın Yeni İmajı

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler