Ana SayfaDizilerErkan Petekkaya'nın Yeni Partneri Kim?

İlgili Postlar

Erkan Petekkaya’nın Yeni Partneri Kim?

Son dönemlerde televizyonun en çok sevilen oyunlarından birisi olan Erkan Petekkaya, yeni sezonda yeniden ekranlar için hazırlanıyor. Paramparça dizisi ile uzun zamandan beri efsane bir dizide yer almayı başaran Erkan Petekkaya, yeni sezon için de görüşmelerini sürdürüyor. Ünlü sanatçının Karga Seven ile anlaşma sağladığı uzun zamanda beri bilinirken, şu an için en çok merak edilen detaylardan birisi oyuncunun partnerinin kim olacağı. Öyle ki yeni dizisinde bir kadın oyuncu ile yer alması beklenen Erkan Petekkaya’nın partneri için farklı iddialar konuşuluyor.

“Aşk Hikayesi Olacak”

Yeni proje ile ilgili yapımcı firma tarafından yapılan ilk açıklamalarda içinde aşkın da olduğu farklı bir kurgunun hazırlandığı belirtilmişti. Bu bakımdan daha farklı bir yapım ile ekranlara gelecek olan Erkan Petekkaya, aynı zamanda istenildiği gibi yine aşk dolu bir dizide olacak.

Fox TV’de Yayınlanacak

Yeni dizinin kanalı da belli oldu. Açıklamalara göre başrolünde Erkan Petekkaya’nın olduğu dizi Fox TV’de yayınlanacak. Yeni döneme daha sıkı bir şekilde hazırlanan Fox TV, Erkan Petekkaya gibi bir oyuncuyla anlaşma sağlayarak da önemli bir hamle yaptı.

Songül Öden Kadın Oyuncu Olabilir

Erkan Petekkaya’nın partneri noktasında en çok konuşulan isimlerden birisi Songül Öden. Son dönemlerde başarılı projelerde yer alamayan Songül Öden ismi, çoğu kişi için hayal kırıklığı olarak değerlendirilse de kulislerden gelen bilgilere göre Erkan Petekkaya yeni dizide Songül Öden ile başrolü paylaşacak.

Erkan Petekkaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler