Ana SayfaDizilerNo:309 Final Yapıyor!

İlgili Postlar

No:309 Final Yapıyor!

Fox TV’nin en çok sevilen dizilerinden birisi olan No:309 final için sezon finali zamanı geldi.  Ekranların en sevilen dizilerinden birisi olan ve yaz döneminde de yüksek izlenme oranları alan No:309, tüm iddialara karşın sezon finali yapacağını duyurdu. Dizi için yapılan açıklamalarda dizinin final yapmayacağı ve sadece sezon finali ile ara vereceği belirtildi.

No:309 Final Bu Akşam

No: 309, bu akşam 59. bölümüyle ekranlara gelecek. Yayınlanacak bu bölüm aynı zamanda dizinin sezon finali de olacak. Final bölümüne kritik bir sahne ile ekranlara ara vermesi beklenen dizide yaşanacak olaylar da şimdiden merak edilmeye başlandı.

No:309 Final Bölümünde Neler Olacak?

No:309 final bölümünde özellikle Lale’nin hamile kaldığını söylemek istemesi dikkat çekecek. Onur’a bu durumu anlatmaya çalışan fakat uzun zamandan beri bunu başaramayan Lale, final bölümünde kesin bir karar verir. Doğum gününde Onur’a açılmayı ve sakladığı gerçeği anlatmayı düşünen Lale, bu durum nedeniyle oldukça tedirgindir. Bu durum için hazırlık yapan Lale, Onur’un iyi bir şekilde yaklaşmasını umar. Diğer tarafta ise Betül halayı kendine çekebilecek adına özel planlar yapar. En büyük kozunu oynamayı hedefleyen Betül, Özge’yi bu uğurda kullanır. Hülya’nın planları, Lale’nin Onur’a anlatacağı gerçekler yeni bölümde detaylı bir şekilde ekranlara getirilecek.

No:309 final bölümüyle oldukça dikkat çekecek olan dizi, yine aynı gün ve saatinde ekranlara gelecek. Yayınlanacak olan yeni bölüm sonrasında No:309, ekranlara kısa bir ara verecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler