Ana SayfaDedikoduErkan Petekkaya'dan, Ahmet Hakan'a Fotoğraflı Gönderme!

İlgili Postlar

Erkan Petekkaya’dan, Ahmet Hakan’a Fotoğraflı Gönderme!

Ünlü Oyuncu Erkan Petekkaya bir süredir kavgalı olduğu Ahmet Hakan’a sosyal medya hesabından fotoğraflı gönderme yaptı. Detaylar Haberimizde..

Erkan Petekkaya “Alkol ve sigara yasaklansın”

Geçtiğimiz günlerde başarılı oyuncu Erkan Petekkaya, bir gazeteye verdiği röportajda “Alkol ve sigara yasaklansın” diyerek birçok işinin tepkisini üzerine çekmişti. Ünlü Gazeteci ve Köşe Yazarı Ahmet Hakan ise bu olayı köşesine taşıyarak Petekkaya’yı eleştirmişti. Petekkaya’dan ise o eleştirilere paylaştığı fotoğraf ile cevap geldi.

Ahmet Hakan Kimdir?

“Oportünist Ahmet Hakan”

Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya sosyal medya hesabından Ahmet Hakan‘ın eski fotoğrafını paylaşarak tiye aldı. Erkan Petekkaya fotoğrafa, “Bu oportünist ahmet hakan” notunu ekleyerek Ahmet Hakanın fotoğrafını sosyal medya hesabında yayınladı  Oportünist (Durumlardan Kendi Çıkarına Göre Davranan) diyerek Ahmet Hakanı Ti’ye alarak göndermede bulundu.

"OPORTÜNİST AHMET HAKAN" ile ilgili görsel sonucu

Ahmet Hakan Erkan Petekkaya’ya Ne Demişti?

Ahmet Hakan, Erkan Petekkaya’nın “Alkol ve sigara yasaklansın” sözlerini kendi köşesine taşımış, “Erkan Petekkaya şöyle demiş: “Alkol acilen yasaklanmalı”. Bu açıklama size de…Sanki bütün gece içilmiş içilmiş de ertesi gün öğleden sonra acayip bir mide bulantısı, süper bir baş ağrısıyla falan uyanılıp kıvranılırken…Dudaklardan dökülüveren bir cümle gibi gelmedi mi? Biriniz şu Erkan Petekkaya’ya şöyle okkalı, telvesi bol bir acı Türk kahvesi yapıp versin.” demişti

Erkan Petekkaya Kimdir?

Vakitsiz Horoz’a yaptığı özel açıklamada Erkan Petekkaya o sözlerin kendisinden çıktığını ancak yanlış anlaşıldığını söyledi.

Oyuncu Erkan Petekkaya verdiği bir röportajda, alkol ve sigaranın acilen yasaklanması gerektiği görüşünü dile getirmiş ve bu açıklamaları bir anda sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşmüştü. Bunun üzerine Petekkaya, Vakitsiz Horoz’a yaptığı özel açıklamada o sözlerin kendisinden çıktığını ancak yanlış anlaşıldığını dile getirdi. Oyuncu sözlerine şöyle devam etti: “Ben o sözleri bir temenni olarak, aynı zamanda bir eş ve bir baba olarak söyledim. Ben bu alkol illetinden yeteri kadar çektim. Örnek olmamız gereken gençleri, alkolden ve sigaradan uzak tutmak için sarf ettiğim sözler sanki ben bağnazca alkole ve sigaraya karşıymışım da bu sözleri onun için söylemişim gibi algılandı. Nasıl ki savaşlar olmasın, dünyada çocuklar açlıktan ölmesin, herkes refah içinde yaşasın gibi temennilerimiz varsa benimki de öyle bir temenniydi aslında. Röportajı telefondan yaptı ve belki de ‘Alkol ve sigaradan uzak durulsun’ şeklinde söylemem gerekirdi. Böylesine insani bir cümleyi alıp içine siyaset ve dini katıp yorumların yapılmasına son derece üzüldüğümü belirtmek isterim.” Diyerek Petekkaya durumdan rahatsızlığını dile getirdi.

erkan petekkaya'dan, ahmet hakan'a fotoğraflı gönderme! ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler