Ana SayfaKimdirMurat Arkın Kimdir?

İlgili Postlar

Murat Arkın Kimdir?

Yeşil Çam yıldızı Cüneyt Arkının oğlu Murat Arkın Kimdir?  Babasının yolundan ilerleyen birçok dizi ve filmden tanıdığımız oyuncu Murat Arkın hakkında her şey Murat Arkın Kimdir? haberimizde..


Bugün Doğan Ünlüler

Murat Arkın Aslen Nereli? Murat Arkın Şuan Kaç Yaşında? Murat Arkın Hangi Burç?

Murat Arkın aslen İstanbulludur. Oyuncu şuanda 43 yaşında olup Burcu ise Boğadır.

Murat Arkın Kimdir?

Murat Arkın, 4 Mayıs 1975 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Sinema oyuncusu ünlü Yeşilçam yıldızı Cüneyt Arkın’ın oğludur. 3 kardeşi olan Murat Arkının, Bir ablası ve kendinden 1 yaş küçük Kaan isminde birde erkek kardeşi vardır.

site:magazinhaberleri.com cüneyt arkın kimdir ile ilgili görsel sonucu

Cüneyt Arkın Kimdir?

Murat Arkın’ın Eğitim Hayatı:

İlk ve orta öğretim eğitimini İstanbul’da tamamlayan Arkın sonrasında ise Marmara Üniversitesi Enformatik  bölümününden mezun olmuştur. Eğtimine Yüksek lisans ile devam eden oyuncu bunun için Londra’ ya giderek Yüksek Lisansını orada tamamladı. Eğtimi sonrasında ise burada şirket kurarak Londra’da bir dönem hayatını sürdürdü. Daha sonra İngiltere’ye geçerek 3 sene kadar bir İngiliz firmasında bilgisayar programcılığı yaptı. Çocukluk yıllarında babasının oynadığı 1979-1981 yıllar arasında çevrilen Vatandaş Rıza ve Önce Hayaller Ölür adlı filmlerde çocuk karakterlerini canlandırarak ilk oyunculuk deneyimini almış oldu. 2011 yılında İngiltere’den İstanbul’a geldiği dönemde bir ajans aracılığı ile Pis Yedili adlı dizide Öğretmen Murat rolünde oynadı Arkın. Oyuncu İngiltere’deyken Deniz ile tanışıp evlilik yapmıştır. Bu evlilikten 2 erkek ve bir 1 kız olmak üzere 3 çocukları dünyaya gelmiştir. Yakışıklı oyuncu, babası Cüneyt Arkına olan benzerliği ile oldukça dikkat çekmektedir.

Murat Arkın’ın Dizi ve Filmleri:

1979 yılında ”Vatandaş Rıza” adlı filmde rol aldı.
1981 yılında ”Önce Hayaller Ölür” adlı filmde rol aldı.
2014 yılında ”Panzehir” adlı filmde Kara Cemal Gençliği karakterini canlandırdı.
2015 yılında ”Altın Horoz” adlı filmde rol aldı.
2016 yılında ”Dağ 2” adlı filmde Astsubay Kıdemli Üstçavuş Arif Sayar karakterini canlandırdı.                        2011 yılında ”Pis Yedili”adlı dizide Öğretmen Murat rolünde oynadı.
2012 yılında ”Harem” adlı dizide Kare Murat rolünde oynadı.
2018 yılında ”Börü” adlı dizide Özel Tim rolünde yer aldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler