Ana SayfaÜnlülerErhan Çelik için 8 yıl 9 ay hapis cezası isteniyor!

İlgili Postlar

Erhan Çelik için 8 yıl 9 ay hapis cezası isteniyor!

Erhan Çelik için, Gülben Ergen’in daha önceki eski eşi Mustafa Erdoğan’dan olan çocuklarının fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşması üzerine, 8 yıl 9 aya kadar hapis cezası isteniyor.

Erhan Çelik Kimdir?

Son dakika: Gülben Ergen’in Erhan Çelik’e Açtığı Davadan Karar Çıktı!

DHA’dan alınan habere göre; sunucu Erhan Çelik hakkında, eski eşi Gülben Ergen’in şikayetiyle, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı. Soruşturma sonrası sunucu Çelik hakkında, hazırlanan iddianamede “Zincirleme suretiyle özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek” suçundan, 8 yıl 9 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Erhan Çelik’in Gülben Ergen ifadesi ortaya çıktı: Tolga Duğles ile uygunsuz görüntüleri var!

Çelik, evde çekilen fotoğraflar paylaşmıştı!

İddianamede; şikayetçi Gülben Ergen ile Erhan Çelik’in, 6 Aralık 2016 tarihinde boşandıktan sonra ünlü çiftin arasında adliyeye yansıyan olaylar yaşandığı yer aldı. Ayrıca, Ergen’in Aile Mahkemesi’ne başvurup ve çocukları için koruma kararı alması sonrasında, şüpheli Erhan Çelik’in ise bu karara uymayarak, Ergen’in Mustafa Erdoğan’dan olan çocukları; Atlas, Güney ve Mustafa Ares Erdoğan’ın evde çekilmiş özel fotoğraflarını sosyal medya hesabından, koruma kararından bahsederek paylaştığı da belirtildi.

Gülben, Erhan Çelik’in Paylaşımına Çok Kızdı!

Çocuklar da şikayetçi oldu!

Erhan Çelik’ten sadece eski eşi Ergen’in değil çocuklarının da şikayetçi oldukları bildirildi. Kendisi hakkında yapılan suçlamaları kabul etmeyen Çelik’in uzlaşma talebinin, Ergen tarafından kabul edilmediği de iddialar arasında bulundu.

İddianame kabul edildi!

İddianamede; şüpheli Erhan Çelik’in, “Zincirleme suretiyle özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek” suçundan 2 yıl 6 aydan, 8 yıl 9 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanması talep edildi. İstanbul Anadolu 48. Asliye Ceza Mahkemesi, kabul ettiği iddianame için duruşma günü verdi. Erhan Çelik’in durumu ise yapılan duruşma sonrası netlik kazanacak.

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler