Ana SayfaDedikoduEren Talu: Benden Sevişmek İçin 6 Ay Daha İzin İstedi!

İlgili Postlar

Eren Talu: Benden Sevişmek İçin 6 Ay Daha İzin İstedi!

Cem Yılmaz tarafından aldatıldığı iddialarıyla gündeme gelen Defne Samyeli’nin dün basın mensuplarından özür dileyen açıklama gelmişti. Konun detaylarına girmek istemeyen Samyeli’nin o açıklaması eski eşinin açıklamalarını gündeme getirdi. Eren Talu “Bensen sevişmek için 6 ay daha izin istedi” sözleriyle bir kez daha gündeme damgasını vurdu.

Eren Talu ve Samyeli Evliliği Olaylı Bitti

1995 senesinde dünya evine giren Defne Samyeli ve Eren Talu 2011 senesinde olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Çiftin boşanma nedenleriyle ilgili pek çok iddia gündeme gelirken taraflardan da farklı açıklamalar geliyordu. Olayın büyümemesini isteyen Samyeli pek fazla açıklama yapmazken Eren Talu’nun açıklamaları Samyeli’nin imajına gölge düşürmüştü.

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya’ya Bir Yorumda Ahu Yağtu’dan Geldi!

Defne Samyeli İhanete Mi Uğradı?

Geçtiğimiz sene Cem Yılmaz‘la yollarını ayıran Defne Samyeli’nin Serenay Sarıkaya‘yla aldatıldığı iddia ediliyordu. Bu haberler karşısında sert bir çıkış yapan Samyeli, Sarıkaya’nın ilişki itirafından sonra “Yaptığınız haberlere sert tepki vermiştim. Yeni gelişmelere baktığımda o haberi işini sağduyulu yapan arkadaşlar yapmış. Hiç konduramadım. Bilmiyordum. Meğer siz haklıymışsınız. Size haksızlık etmişim.” açıklamasını yaptı. İhanete uğrayıp uğramadığı yönündeki soruları ise “Bunları konuşmak yakışı kalmaz” sözleriyle yanıtlayarak basın mensuplarının bu sorularına yanıt vermedi.

Cem Yılmaz Kimdir?

Eren Talu: Benden Sevişmek İçin 6 Ay Daha İzin İstedi!

Tam bir “Geçmişinden kaçamazsın” sözünü hatırlatan bu olay Defne Samyeli‘ni yeniden ihanet iddialarıyla gündeme getirdi. Seneler önce Eren Talu ile yollarını ayıran Samyeli hakkında Eren Talu ağır açıklamalar yapmıştı. Defne Samyeli tarafından aldatıldığını açıklayan Eren Talu “Defne beni evli bir adamla aldattı. Telefonunda adama gönderilmiş çıplak fotoğraflar gördüm. Bunları öğrenince benden 6 ay daha adamla sevişmek için izin istedi.” sözleriyle gündeme damgasını vurmuş ve Samyeli’nin imajını sarsmıştı.

Defne Samyeli Kimdir?

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler