Ana SayfaÜnlülerErdem Ergüney'den Kurtlar Vadisi İtirafı

İlgili Postlar

Erdem Ergüney’den Kurtlar Vadisi İtirafı

Kurtlar Vadisi dizisinde oynadığı “Deli Hikmet” karakteriyle milyonlarca izleyicinin ilgisi ve beğenisini kazanan Erdem Ergüney’den yıllar sonra dizi hakkında çarpıcı açıklamalar geldi. Erdem Ergüney’den Kurtlar Vadisi itirafı gündeme damgasını vurdu. İşte usta oyuncunun o açıklamaları;

Kurtlar Vadisi’nin Ardından Neler Oldu?

Diziden sonra hayatında nasıl olduğu hakkında açıklama yapan Erdem Ergüney ” Tam Hikmet defteri kapandığında bir oğlum oldu. Yeni bir defter, yeni bir hayat… 2-3 yıl bir iş yapmadım çocuğumla beraber olmak için. Hayatın ilk 3 yılında çocuğa ne verirsen odur dedikleri için o dönemde oğlumla olmak istedim. Çok güzel bir 3 yıl geçirdim. Sonra Beyaz Karanfil diye bir dizi vardı. Orada oynadım; 8-9 bölüm sürdü. Son 2 yılda Payitaht Abdülhamid dizisinde oynadım. Tatar Salih isimli bir roldü ve o da bitti. Yazın 60 dakikalık bir iş çektik TRT’ye.” dedi.

Oyunculuk ve Menajerliği Nasıl Dengede Tutuyor?

 Oyuncu olarak bilmeliler. Menajer olarak profesyoneller biliyor. Şöyle bir denge var; oyunculuk hayal gücü demek. Hayal etmen gerek, kendini bir dünyanın içine sokmalısın. Şunu biliyoruz yani; adam şapkadan tavşan çıkarıyor. Tavşan içeride olmak durumunda ama nerede? Bir fikrimiz yok. Bir şeye kanmayı tercih ediyoruz. Oyunculukta böyle bir şey. Bizim o hayatları yaşamadığımızı biliyor seyirci. Ama biz ne kadar ikna edebiliyoruz? Bize bir fırsat veriyor. O fırsatı da değerlendirmeye çalışıyoruz. Şimdi bu hayal gücü ile oluyor. Ben oyunculuk yaparken tümden hayal aleminde yaşamayı tercih eden biriyim. Ama menajerlik yaparken beraber çalıştığım arkadaşlarım hayal ediyor. Ben işin daha somut bakan tarafındayım.”

Oyuncu Bir Şeyi Çok İyi Oynamalı Mıdır?

 Hepsi başka alanlarda iyi oyuncudur. Oyunculuk risk almak demek. Her zaman taşları bir kere dağıtıyorsun. Yeni insanlar, farklı yönetmenler, farklı rol arkadaşları, farklı konseptler, farklı hikayeler var. Onların içerisinde var etmeye çalışıyorsun kendini. Tek başına yapman gereken bir şey ama birlikte yapmak zorundasın. Sonuca birlikte ulaşabilirsin. Böyle olunca denklemlerin yerli yerinde olması lazım. İyi bir ortamda çekim yapman ve oyuncu arkadaşlarınla iyi bir iletişime girmen lazım. Bunlar bir araya geldiği zaman bir kez daha seyircinin karşısında sınanıyorsun. Bizim işimiz hayatımızın sonuna kadar sınanmak. Biz de bir şeyi yaptık diye bir şey yok hayatımızda. Bir şeyi ortaya koyuyorsun ve o koyduğun şeyi seyirci beğenmediğinde seni tamamen silebilir. Artık izlemek istemeyebilir. Günümüzde herkesin kendi televizyonu var neredeyse. YouTube diye bir şey var; herkesin kendi kanalı var. Gençlere şunu söylemem lazım bizim kendimizi izleme imkanımız yoktu. Ben tiyatro oyunculuk bölümü mezunuyum. Bir şeyi arkadaşlarımıza izletebiliyorduk. Onların bize verdikleri geri dönüşlerle düzeltmeye çalışıyorduk.”

Erdem Ergüney’den Kurtlar Vadisi İtirafı

Kurtlar Vadisi hakkında da açıklamalarda bulunan Erdem Ergüney “Gürkan Uygun, benim çok eski bir arkadaşım. Kurtlar Vadisi döneminde de biz 7-8 yıl aynı evde yaşadık. Dizi yeni başlamış, iş devam ediyor. Ama nereye varacağı çok belli değil. Bir bölümde benim hastanede Çakır’a posta koymam lazım. O, korumalarıyla geliyor. Polat’lar, Elif’in ailesi filan var. Setin yanına yaklaşıp ona çocuklara güzel örnek ol gibi başka bir sağduyuyu anlatıyorum. Biz Oktay ile o sahne sırasında tanıştık. Şimdi burada durum şu; işin devam etmesi lazım ve çok güzel bir şekilde devam edeceği artık anlaşıldı. Oktay, bana “Ya bir dakika ben sana çok fazla yüklenmeyeyim de seni atmasınlar. Eğer şimdi burada posta koyarsam öldürmek durumunda kalabilirim.” Yani biraz daha ölçülü oynayayım bunu ki Çakır sana bir fatura kesmek zorunda kalmasın. Böyle bir anıydı işte.” dedi.

Erdem Ergüney Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler