Ana SayfaÜnlülerNesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan Aşka Geldi

İlgili Postlar

Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan Aşka Geldi

Yasak Elma dizisinin setinde tanıştıktan sonra mutlu bir aşka yelken açan Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan’ın ilişkilerinin ciddi olduğu söyleniyor. Evlilik adımları atmaya başladığı iddia edilen çift balkondaki görüntüleriyle Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan aşka geldin dedirtti.

Aşklarını İtiraf Ettiler

Gökhan Alkan’ın “Taşın kalbi yok ama onu da yosun sarıyor. Bizim de gönlümüzde bir şeyler vardır ama siz görememişsinizdir. Bundan sonra daha dikkatli olursanız gözden kaçmayacaktır” açıklamalarından sonra sosyal medya hesaplarında paylaştıkları bir fotoğrafla aşklarını ilan eden Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan’ın fotoğrafları beğeni yağmuruna tutulmuştu.

Nesrin Cavadzade’den Sevgilisi Gökhan Alkan’ın Ev Hali…

Evlilik Yolunda İlk Adımı Attılar

Geçtiğimiz sene mutlu bir aşka yelken açan çift birkaç ay önce Cevadzade’nin ailesiyle birlikte yemek yemişti. Evleneceklerine dair iddialar artan çift, Tarabya’daki bir restoranda görüntülendi. Çifte yemekte Cavadzade’nin anne ve babasını da eşlik etmesi evlilik dedikodularının artmasına neden oldu. Mekan çıkışında soru çiftin soru yağmuruna tutulması üzerine Gökhan Alkan “Fazla söze gerek yok. Aile yemeği yedik, çok mutluyuz” yanıtını vermişti.

Gökhan Alkan Kimdir?

Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan Aşka Geldi

Sosyal medya hesaplarında paylaştıkları fotoğraflarla beğeni yağmuruna tutulan çift bu kez kameralar önünde birbirlerini öpücüklere boğdu. Balkonda yapılan bir fotoğraf çekiminden video paylaya Nesrin Cavadzade, Gökhan Alkan ile romantik pozlar paylaştı. Cavadzade, sevgilisini boynundan öptü. O anlar kameralara yansıdı.

Nesrin Cavadzade Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler