Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerErcan Kesal Yazdığı Romanı Hayata Geçirdi! Nasipse Adayız Filmi Ercan Kesal'i Gururlandırdı!

İlgili Postlar

Ercan Kesal Yazdığı Romanı Hayata Geçirdi! Nasipse Adayız Filmi Ercan Kesal’i Gururlandırdı!

Usta oyuncu Ercan Kesal, en son Çukur dizisinde İdris Koçovalı karakteriyle akıllara kazındı. Ercan Kesal, yapımın 3. sezonunda diziye veda etti ve onsuz bir dönem geçiren dizinin müdavimleri onun yokluğuna alışamadı. Hem oyuncu hem de yazar olan Ercan Kesal, diziden ayrıldıktan sonra sinemaya yöneldi. Ercan Kesal, yazdığı romanı hayata geçirdi. ‘Nasipse Adayız’ filmi Ercan Kesal’i gururlandırdı.

Ercan Kesal Kimdir?

Nasipse Adayız Filmi Ercan Kesal’i Gururlandırdı!

Ercan Kesal, yazdığı romanından uzun metraj bir film yaptı. Usta oyuncu hem yazıp hem yönettiği, Nasipse Adayız, filminin Türkiye prömiyeri 39. İstanbul Film Festivalinde ekip ve oyuncuların katılımıyla dün akşam Sakıp Sabancı müzesinde gerçekleştirildi. Dünya prömiyerini pandemi öncesinde Avrupa’nın önemli festivallerinden Rotterdam Film Festivalinde yapan film Türkiye’de ilk kez COVID-19 salgını nedeniyle ertelenen İstanbul Film Festivali’nin Ulusal Yarışma filmleri için yapılan açık hava gösteriminde sinemaseverlerle buluştu.

Nasipse Adayız filmi festivaldeki gösterimine yönetmeni Ercan Kesal başta olmak üzere, oyuncularından Selin Yeninci, İnanç Konukçu, Müttalip Müjdeci, Nazan Kesal, Serhat Midyat, kurgucusu Ali Aga, idari yapımcısı Suzan Güverte de katıldı. Ercan Kesal’ı Türkiye prömiyerinde ‘Çukur’ dizisinde beraber rol aldığı Aras Bulut İynemli ve Necip Memili de usta oyuncuyu yalnız bırakmadı.

NASİPSE ADAYIZ FİLMİ HAKKINDA!

Nasipse Adayız filmi, Ercan Kesal’ın aynı adlı romanından uyarlandı ve Türkiye Sırbistan ortak yapımı olarak hayata geçirildi. Film, İstanbul’da bir belediyenin başkan aday adayı olan doktor Kemal Güner’in bir günde geçen trajikomik hikayesini konu alıyor. Başrollerinde Ercan Kesal, Selin Yeninci, İnanç Konukçu ve Muttalip Müjdeci’nin yer aldığı filmde Nazan Kesal ile Valeriu Andriuta da konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Nasipse Adayız filminin, yapımcılığını Ay yapım, Poyraz film, Thalia Production ve Living Pictures gerçekleştirdi. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Sırbistan Film Fonu tarafından da desteklenen filmin, görüntü yönetmenliğini Barbu Balasoiu üstlendi. Filmin kurgusunu, Ali Aga, sanat yönetmenliğini ise Oya Köseoğlu yaptı.

İstanbul Film Festivalinde Ulusal Yarışma’da ödül kazanan filmler, 28 Temmuz Salı akşamı Sakıp Sabancı Müzesinde düzenlenecek Ödül Töreninde açıklanacak. Nasipse Adayız filmi, festival yolculuğuna İstanbul’dan hemen sonra Şanghay Uluslararası Film Festivali’nde devam edecek. Asya galasını gerçekleştireceği festivaldeki ilk gösterimi 30 Temmuz Perşembe günü yapılacak.

Aras Bulut İynemli Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler