Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerAhmet Kural Ve Murat Cemcir'li Düğün Dernek 3 Geliyor

İlgili Postlar

Ahmet Kural Ve Murat Cemcir’li Düğün Dernek 3 Geliyor

Düğün Dernek adlı filmler serisiyle gişe rekorlarını alt üst eden ünlü oyuncular Ahmet Kural ve Murat Cemcir, şimdilerde serinin üçüncüsüyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İşte Detaylar..

Ahmet Kural Alkollü Araç Kullanırken Trafik Kazası Yaptı!

Ahmet Kural Ve Murat Cemcir’li Düğün Dernek 3 Geliyor

Başarılı oyuncular Murat Cemcir ve Ahmet Kural’ın başrollerinde oynadıkları Düğün Dernek’in yeni serisinin çekilmesine karar verildiği ortaya çıktı. Her ikisinde de sinemada gişe rekorları kıran proje için hazırlıklara başlandığı ortaya çıktı.

Murat Cemcir Kimdir?

Ahmet Kural Kimdir?

Düğün Dernek’in senaryo yazarı Selçuk Aydemir, yapım şirketi olan BKM Film ile üçüncü seri film için senaryo çalışmalarına hız verdi ve anlaştı.

Sıra Torunun Sünnet Düğününde..

Yine Başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in oynayacağı serinin bu bölümünde eski takım yeniden objektif karşısına geçecek. Son çekilen Düğün Dernek 2’de oğlunun düğününü yapan baba İsmail, torunun sünnet düğününü de yapmaya karar verir ve asıl macera şimdi başlar. Çetin Tüpçü Fikret ve Çetin serinin ilk filmindeki gibi İsmail abilerini bu yolda yalnız bırakamazlar ve destekte bulunarak  sünnetin gerçekleşmesi için ellerinden geleni sağlarlar.

Murat Cemcir’den Dila Tarkan Hakkında Şok Gelişme..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler