Ana SayfaÜnlülerAhmet Kural Alkollü Araç Kullanırken Trafik Kazası Yaptı!

İlgili Postlar

Ahmet Kural Alkollü Araç Kullanırken Trafik Kazası Yaptı!

Geçtiğimiz sene şiddet olaylarıyla gündemden düşmeyen Ahmet Kural son dönemlerde hayatını epey düzeltmiş gibi duruyordu. Nişanlanması ve yeni filmiyle yeni bir başlangıç yaptığı düşünülen ünlü oyuncu bu kez fena dağıttı. Ahmet Kural alkollü araç kullanırken trafik kazası yaptı!

Ahmet Kural’ın Alkol Sorunu Yeniden Gündemde

Geçtiğimiz sene şarkıcı Sıla’ya şiddet haberleriyle gündeme gelen Ahmet Kural’ın olay yaşandığı esnada alkollü olduğu iddia edilmişti. Bu haberle imajına ciddi bir şekilde zarar veren ünlü oyuncuya sosyal medyadan ve basından tepkiler yağmıştı. Dava sürecinde de oldukça zorlu dönemlerden geçen Ahmet Kural hakkında hapis cezası verilmişti. Avukatıyla karara itiraz eden ve mahkemenin taraflı değerlendirme yaptığını açıklayan Kural’ın Sıla’yla olan davası devam etmekte.

Ahmet Kural Sıla Davasında Şok Gelişme! Kural Mahkemeye 7 Maddelik Dilekçe Sundu!

Kendini Toparlamıştı

Son duruşmadan sonra bir süre ortalıktan kaybolan sonrasında bir aşk haberiyle gündeme gelen Ahmet Kural hayatına çeki düzen vermesiyle yeniden milyonların gönlünü kazanmayı başarmıştı. Geçmişi geçmişte bırakarak hayatına devam eden ünlü oyuncu yakın arkadaşı Murat Cemcir ile yeni çıkardığı “Baba Parası” filmi de sevenlerinden yoğun ilgiyle karşılanmıştı.

Murat Cemcir Kimdir?

Ahmet Kural Alkollü Araç Kullanırken Trafik Kazası Yaptı!

Geçtiğimiz sene medyada oldukça kötü bir imaj çizen Ahmet Kural‘ın alkollü kazaya karışması eski haberlerin yeniden gündeme gelmesine neden oldu. Alkollü araç kullanırken ünlü oyuncu Üsküdar Altunizade’de 3 aracın birbirine girdiği bir kazaya karıştı. Ünlü oyuncu kazadan tek bir sıyrık almadan kurtuldu. Ehliyetine altı aylığına el koyulan oyuncu kaza sonrası görüntülendiğinde muhabirlerin sorularına yanıt vermekten kaçınsa da ehliyetine el konulmadığını söyledi. Ancak bir muhabirin ehliyetini göstermesine yönelik istediğini reddeden ünlü oyuncu hızlıca ortamı terk etti.

Ahmet Kural Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler