Ana SayfaÜnlülerHadise, Annesinin Doğum Gününü Kutladı!

İlgili Postlar

Hadise, Annesinin Doğum Gününü Kutladı!

Geçtiğimiz sene ailesiyle kopma noktasına gelen Hadise ablası Hülya Açıkgöz’le mahkemelik olmuşlardı. Ablasını kendisi üzerinden haksız kazanç elde etmekle suçlayan ünlü şarkıcı kardeşleriyle olan ilişkisini koparmıştı. Ardından kendi domain adresi için ablasına dava açan Hadise, hadise.com davasını kaybetmişti. Şimdilerde ise oyuncu Kaan Yıldırım ile birlikte olduğu konuşulan şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla annesinin doğum gününü kutladı.

Hadise ve Kaan Yıldırım Aşk mı Yaşıyor?
Hadise ve Kaan Yıldırım Aşk mı Yaşıyor?

Hadise: Seni, Senden Çok Seviyorum!

O Ses Türkiye yarışması bittikten sonra kendisini işine ve ailesine veren Hadise, bir yandan da hakkındaki aşk iddialarıyla gündeme geliyor. Zaman zaman yaptığı sevgi temalı paylaşımlarla adeta aşk haberlerinin doğru olduğunu ima eden Hadise, bu defa da annesinin doğum gününü kutladı. Hadise, Instagram hesabının hikaye bölümünden annesiyle çekilmiş bol miktarda fotoğrafını paylaşırken bu karelerde uzun süredir küs olduğun ablasının bulunmayışı dikkat çekti.

Hadise ve Kaan Yıldırım Aşk mı Yaşıyor?

Hadise, Annesinin Doğum Gününü Kutladı!

Son dönemlerde giyim tarzıyla gündemden düşmeyen Hadise’nin eleştirilere karşı sabrı taşıyor gibi duruyordu. Gelen eleştiriler karşısında Hadise “Ben kendimi beğeniyorsam konu kapanmıştır.” açıklamasını yaparak kendini eleştirilerin sözlerini umursamadığını bir kez daha dile getirmişti. Bu olayların üstüne Kaan Yıldırım ile Hadise’nin 1 ay önce yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Bütün takipçileri ve sevenleri Hadise ve Kaan Yıldırım Aşk mı Yaşıyor? diyerek gündeme taşımıştır. O Ses Türkiye yarışması bittikten sonra kendisini işine ve ailesine veren Hadise, bir yandan da hakkındaki aşk iddialarıyla gündeme geliyor. Zaman zaman yaptığı sevgi temalı paylaşımlarla adeta aşk haberlerinin doğru olduğunu ima eden Hadise, bu defa da annesinin doğum gününü kutladı. Hadise, Instagram hesabının hikaye bölümünden annesiyle çekilmiş bol miktarda fotoğrafını paylaşırken bu karelerde uzun süredir küs olduğun ablasının bulunmayışı dikkat çekti.

hadise-annesinin-dogum-gununu-kutladi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler