Ana SayfaÜnlülerBülent Emrah Parlak İle Burcu Gönder'den Boşanma Açıklaması!

İlgili Postlar

Bülent Emrah Parlak İle Burcu Gönder’den Boşanma Açıklaması!

Ünlü oyuncu Bülent Emrah Parlak ve boşanmak üzere olan eşi Burcu Gönder’in dosyasında olduğu iddia edilen dilekçe herkesi şoka soktu. Ünlü ikili iddialarla ilgili açıklama yaparken, oyuncu Burcu Gönder’in tektaş’ı zorla mı satıldı? İşte Detaylar..

Arka Sokaklar’da Bülent Emrah Parlak Sürprizi

Bülent Emrah Parlak İle Burcu Gönder’den Boşanma Açıklaması!

“Çok Güzel Hareketler Bunlar” programıyla ününe ün katan Bülent Emrah Parlak’ın beş sene önce dünya evine girdiği oyuncu eşi Burcu Gönder ile ayrılacakları iddia edilmişti. Yapılam iddiaya göre Burcu Gönder eşi Bülent Emrah Parlak’ın öfke problemi ve agresif tutumu  sebebiyle boşanma davası açmaktan endişelendiğini ileri sürerek mahkemeye başvurmuş ve tedbir kararı aldırmayı talep etmişti. Burcu Gönder, sonrasında eşi Bülent Emrah Parlak ile anlaşmalı boşanma hususunda sulh olduklarını söyleyerek dosyadaki tedbir kararının iptali için tekrar mahkemeye başvurmuştu. Diğer bir yapılan iddia ise oyuncu Bülent Emrah Parlak’ın eşi Burcu Gönder’in tektaş yüzüğünü satarak onun parasını eşinde alma iddiasıydı…

Bülent Emrah Parlak ‘Dünyanın Sorunu Erkek Sorunu’

Duyanı şoke eden bu son iddialar sonrasında ünlü ikili sosyal medya hesaplarından ayrı ayrı açıklama yaparak herkesi bilgilendirmek istediler. Açıklamada “İkimizde dostane ilişkiler çerçevesinde evliliğimizi sonlandırma kararı aldık. Ayrıca haberlerde çıkan mücevher ve şiddet konuları tamamen asılsızdır” dediler..

Bülent Emrah Parlak kimdir?     

Burcu Gönder ile Bülent Emrah Parlak tarafından ortaklaşa paylaşılan basın açıklamasında ise şu ifadeler yer alıyor;

“İkimiz de Dostane İlişkiler Çerçevesinde, Evliliğimizi Sonlandırma Kararı Aldık”

“Bugün yazılı basın ve sosyal medyada tarafımızla ilgili çıkan haberler bizleri son derece üzmüştür. İkimiz de dostane ilişkiler çerçevesinde, karşılıklı fikir birliğiyle evliliğimizi sonlandırma karar aldık. İkimizin de canımız kadar sevdiğimiz kızımız Lisa Parlak’ın incinmemesi adına, bu süreci kendi içimizde sürdürme kararı aldık. Ayrıca haberlerde çıkan mücevher ve şiddet içerikli konular tamamen asılsızdır. Bu iletişim kazasından kaynaklanan habere konu olan dilekçe, zaten tarafımızdan hızlıca geri çekilmiştir. Konuyla ilgili hassasiyetimizi göz önünde tutmanızı ve desteğinizi rica edeceğiz.”

“Evlilik Birliğini Anlaşmalı Olarak Sonlandırma Kararı Almıştır”

Parlak’ın avukatı Bahar Varol konuya ilişkin,  “Müvekkilim Bülent Emrah Parlak hakkında 20.07.2020 tarihinde çıkan haberleri üzüntüyle karşılamıştır. Taraflar uzun yıllara dayalı dostluklarına ;anne baba oluşlarına uygun şekilde ve medeni bir biçimde evlilik birliğini anlaşmalı olarak sonlandırma kararı almıştır. Müvekkilimin; çocuğunun annesi Burcu Gönder’ in ve kızları Lisa’nın hayatında her zaman öncelikli olduğunu dolaysıyla bir kız babası olarak önemle özen ve hassasiyet beklediği ricasını siz kıymetli basın mensuplarına iletmek isterim. Müvekkilim Bülent Emrah Parlak, bugün dahi kızının annesi Burcu Gönder ile beraberdir . Taraflar bu üzücü haber karşısında yaşadıkları sıkıntıyı da yaşadıkları her zorluk gibi yine birlikte atlatmaktadırlar. Söz konusu dava ile ilgili gizlilik ve yayın yasağı başvuruları da olduğunu hatırlatarak tüm kamuoyundan bu hassas dönemde saygı göstermelerini rica ediyor, tarafların başka iddialarla yıpratılması halinde yasal yollara başvurma zorunluluğumuz olduğunu hiç gerek kalmayacağını umarak bildiririm” açıklamasında bulundu..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler