Ana SayfaÜnlülerEnis Arıkan Dizi Setinde Kaza Geçirdi!

İlgili Postlar

Enis Arıkan Dizi Setinde Kaza Geçirdi!

Enis Arıkan rol aldığı Jet Sosyete dizisiyle televizyon izleyicileri tarafından çok beğenildi. Jet Sosyete dizisinde rol alan Enis Arıkan, yeni bölümünde yemek yarışması sahnesinde tezgahın üzerindeki ocağa oturunca olanlar oldu…İşte Enis Arıkan’ın dizi setinde geçirdiği o kaza….

Enis Arıkan Kimdir?

Oyuncu Enis Arıkan’ın sürekli videolar çekip yayınladığı annesi sosyal medya gündeminde…

Oyuncu Enis Arıkan’ın sürekli videolar çekip sosyal medya hesabında yayınladığı annesi sosyal medya gündeminde çok meşhur olmuştu. Yolculuk için metrobüsü tercih edinc bir takipçisinin dikkatini çekmişti. Yolculuğu sırasında bir an uyuyakalan Selma Hanım’ın fotoğrafını çeken bir takipçisi bu görüntüyü Enis Arıkan’a göndermeyi de ihmal etmemişti. Enis Arıkan da bu kareyi sosyal medya hesabından, “Annemi metrobüste uyurken çekmişler bana dm atmışlar” notuyla paylaşmıştı. Ünlü oyuncu Enis Arıkan annem benden meşhur diyerek hayranlarını güldürdü. Bu olay uzun süre sosyal medya gündeminde konuşulmuştu. Sosyal medya paylaşımına birçok beğeni ve yorum gelmişti. Şu sıralar ise Oyuncu Enis Arıkan’ın paylaştığı o görüntüler çok konuşuldu. İşte detaylar…

Oyuncu Enis Arıkan’ın Paylaştığı O görüntüler…

Oyuncu Enis Arıkan, sosyal medya hesabından hikaye paylaşarak o anları şu sözlerle anlattı:

Ben havalı havalı sunuculuğu yaparken popomu tezgaha koydum. Oradan devam ettirdim. Bir yandan oturuyorum bir yandan anlatıyorum. Derken bir küçük sıcaklık hissetmeye başladım anlam veremediğim. Meğer ben o totoyla ocağı çalıştırmışım, düğmeyi çevirmişim ‘çıt çıt çıt çıt’ diye…O sırada sunuculuk yapıyorum. Ocağı yakmışım ve o yuvarlağın üzerinde oturuyorum. Ve yanmaya başlamışım. Sonra bağıra çağıra üzerimden atlayıp popoma vurmaya başladık, söndürmeye çalıştık. İnanılmaz bir anda. Şu ülkede bir tek benim başıma gelebilirdi. Totosuyla ocak açan ilk oyuncu…diyerek ünlü oyuncu kendi ile dalga geçti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler