Ana SayfaÜnlülerAsuman Dabak kanseri nasıl yendiğini anlattı!

İlgili Postlar

Asuman Dabak kanseri nasıl yendiğini anlattı!

Kanser hastalığı ile verdiği mücadeleden galip çıkan usta oyuncu Asuman Dabak, bu süreci nasıl atlattığını anlattı. Dabak, verdiği röportajda aynı hastalıkla mücadele eden insanlara ışık tutarak kanseri nasıl yendiğini anlattı. Detaylar haberimizde…

Asuman Dabak’ın “Setlerde uyuşturucu kullanılıyor” açıklamasının detayları ortaya çıktı!

Asuman Dabak’ın kanser hastalığı

Usta oyuncu Asuman Dabak, boğaz ağrısı şikayeti ile hastaneye gitti. Yapılan araştırmalar sonucunda lenf bezlerinde oluşan kitle nedeniyle acil ameliyata alındı. Dabak, hastalığını ve ameliyatını sosyal medya hesabından yaptığı “Çok sevgili yol arkadaşlarım, doktorumun öngörüsüyle acilen ameliyata alındım. Doktorlarım, ameliyatın başarılı geçtiğini söylediler. Beni böyle bir günde yalnız bırakmayan tüm dostlarıma ve sevenlerime ve arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Herkese sağlık dolu mutlu yarınlar diliyorum.” açıklaması ile duyurmuştu.

Asuman Dabak kimdir?

Asuman Dabak kanseri nasıl yendi?

Zorlu süreci başarıyla atlatan, kanser hastalığını yenmeyi başaran Asuman Dabak, verdiği röportajda hastalığını nasıl yendiğini anlattı. İşte Asuman Dabak’ın röportajındaki ilgili kısımlar:

Nasıl gidiyor hayat?

Gayet güzel gidiyor. Her durumda eğlenmeyi becerebilen biri olmak Allah’ın bana bir hediyesi. Zor bir süreç yaşadım. Bu kış üç ameliyat geçirdim. Buna rağmen kendimi üzüp cezalandırmadım. İnsanın kendine yapabileceği en büyük kötülük kendini mutsuz etmesi.

Güçlü bir karaktersiniz…

Vazgeçmemeyi öğrenmek lazım. Herkes ve her şey ne zaman biter? Ancak vazgeçtiğiniz zaman…

Kansere resmen kafa attınız…

Siz ona yenilmediğinizde, o size yeniliyor. Ben mücadeleden hiç vazgeçmedim. Bu hastalığın ilacı bu, yüksek moral. Sizi mutsuz eden şeyleri çöpe atmakla başlayın işe. Bu iş ilaçla olmuyor. Çevrenizde sizi mutsuz eden insanları da eleyin mesela. Tabii ki derdi olana yardımcı olacağız ama onların dertlerini dert etmeyeceğiz.

Ölüm korkusu yaşadınız mı?

Zaten öleceğiz, bunu sorun etmeye gerek yok. Yaşadığın gün yanına kar.

Başarılı bir kariyere sahip olan ünlü oyuncu Asuman Dabak, boğaz ağrısı şikayeti ile hastaneye gitmişti. Yapılan tahlil ve araştırmalar neticesinde, lenf bezlerinde bir kitleye rastlanmıştı. Durumun aciliyeti nedeni ile hemen ameliyata alınan ünlü oyuncu, ameliyatın başarılı geçmesi ve azmi ile hastalığı yendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler