Ana SayfaÜnlülerAsuman Dabak'ın "Setlerde uyuşturucu kullanılıyor" açıklamasının detayları ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Asuman Dabak’ın “Setlerde uyuşturucu kullanılıyor” açıklamasının detayları ortaya çıktı!

Sterlerde uyuşturucu kullanımının şok fazla olduğunu söylemişti. Usta oyuncu Asuman Dabak, günümüzde uyuşturucu kullanımı ile ilgili yaptığı konuşmada, setlerde bile uyuşturucu kullanımının arttığı şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. O açıklamanın detayları haberimizde…

Asuman Dabak’tan bomba: Set ortamlarında o kadar çok uyuşturucu madde kullanılıyor ki!

Asuman Dabak’tan set ve uyuşturucu kullanımı açıklaması

Usta oyuncu Asuman Dabak, Esenyurt Boğaziçi Okulları tarafından düzenlenen ‘Bağımlılık’ paneline konuk olarak katılmıştı. Yaptığı konuşmada, “Türk sinemasında alkol ve uyuşturucu madde üzerine bir dünya kurulmuş durumda. ’Ne olacak canım, herkes kullanıyor’ mantığı hakim. Yozlaşmış toplumda biz sanatçıların da payı var.” diyerek alkol ve uyuşturucu madde üzerine bir dünya kurulduğunu belirtmişti. Dabak, “Ne olacak canım, herkes kullanıyor’ mantığı hakim. Yozlaşan toplumda biz sanatçıların da payı var. Set ortamlarında o kadar çok uyuşturucu madde kullanılıyor ki, inanılmaz. Sosyal ortamda hepimiz alkol alıyoruz. Keyiflendiriyorsa sorun yok ama, alkol sonrası ertesi sabah sete vaktinde gidemiyorsanız, ezberinizi yapamamışsanız bu işe dur demek gerekiyor. Oyun arkadaşınıza saygısızlık yapmaya hakkınız yok. Bizim işimiz performans, alınan madde performansı düşürüyor. Benim üç tane oyunculuk atölyem var. Sağlıklı öğrenciler, oyuncu adayları yetiştirmek istiyorsak, o derecede özenli davranmalıyız. Duruşumuzu takip eden kitleleri görmezden gelemeyiz. Bugün ünlü bir sanatçı uyuşturucudan ceza alıp, kısa sürede çıkmışsa, piyasada hala kaşesi yüksek işler yapıyorsa, çocuklara ne anlatacağız? İyi aktör olmanın yolu setin bir kenarında sigaralık sarıp içmekten geçmiyor. Bir barın köşesinde viski yudumlamak şöhret getirmiyor. Hepimizin sorumlu davranması lazım.” demişti.

Asuman Dabak kimdir?

Asuman Dabak, skandal olayın detaylarını anlattı

Asuman Dabak, tartışma yaratan konuşmasının ardından verdiği röportajda, skandalın detayları ifade etti. Dabak, Setlerde uyuşturucu kullanılıyor” açıklamasıyla büyük tartışma başlattı. Diyor ki: İçlerinde işinin hakkını veren, pırıl pırıl genç oyuncular da var ama çoğu, artık bu sıradanmış, bir oyunmuş gibi davranıyor. Sigara içer gibi uyuşturucu kullanıyorlar. Bu illet ülkemizde korkunç şekilde normalleşti ama ben normalleştiremiyorum. Bu herkesin bildiği ama ‘Bana dokunmayan bin yaşasın’ anlayışı ile dile getirmediği bir gerçek. Bu zihniyetle yeni gelen neslin çok sağlıklı olabileceğini düşünmüyorum. İçlerinde işinin hakkını veren, pırıl pırıl gençler de var ama çoğu artık bu sıradanmış, bir oyunmuş gibi davranıyor. Artık sigara içer gibi uyuşturucu kullanıyorlar. Sigara da zararlı zaten. Ama uyuşturucu denen illet ülkemizde korkunç şekilde normalleşti. Ben normalleştiremiyorum. Malumun ilanı bu. Ayrıca neden projelerde yer almayayım? Sanatımı iyi icra ediyorum. Kimse söylediğimi yalanlayamaz. Ancak, “Aaa neden böyle bir şey söyledi” diyebilir. Onun da yanıtı net: Gençleri korumak istiyorum.” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler