Ana SayfaÜnlülerEngin Akyürek'ten Veda Mesajı

İlgili Postlar

Engin Akyürek’ten Veda Mesajı

Atagül’ün yerine Tuba Büyüküstün’ü kadrosuna dahil eden dizi, beklenen reytinge ulaşamadı ve dün akşam final yaptı. Başrol oyuncusu Engin Akyürek’ten veda mesajı geldi. İşte Engin Akyürek’in o mesajı;

Herkese Teşekkür Ederim

Sefirin Kızı dizisi Neslihan Atagül’ün diziden ayrılmasının ardından Tuba Büyüküstün ile diziye devam etme kararı almıştı. Dizide yaşanan değişikliklerin ardından istenen reytinge ulaşılmaması nedeniyle dizi geçtiğimiz haftalarda final kararı almıştı. Dizi 11 Mayıs Salı akşamı ekrana gelen 52. bölümüyle final yaparak ekrana veda ediyor.

Tuba Büyüküstün diziye şu sözlerle veda etti “Bu akşam son kez sizinle buluşacağız. Her başlangıç bir sonu beraberinde getirir. Belki de bu yüzdendir yolculuğun nasıl olduğunun önemi. Bu yolda yepyeni tanıştığım, yıllar sonra tekrar buluştuğum, aynı yağmurun altında ıslandığım herkese teşekkür ederim.”

Sefirin Kızı 52. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Sancar Mavi İle Melek’i Kurtarabilecek Mi?

Eylem Canpolat’tan Veda

Dizinin senaristi Eylem Canpolat ise diziye şu cümlelerle veda etti;

“Hiç hesapta yokken girdi hayatıma Sefirin Kızı ailesi ve Bodrum. Birbirimize yuva olduk can olduk. Başımıza gelmeye kalmadı. Ama herkesi elinden gelen için çabaladı ki bence o emek her şeye değer. 1. bölümünden finalimize kadar kamera önünde ve arkasında emeği geçen herkesin ömrüne bereket. İyi ki diyorum. Çok şey öğrendim çok şey yaşadım. Çok dost kazandım. Eski dostlarıma kavuştum. Seyredenlerin gönlüne de bir sıcaklık bırakabildiysek ne mutlu bana. Yeni hikayelerde “görüşmek üzere.”

Engin Akyürek’ten Veda Mesajı

Engin Akyürek, son bölüm yayınlandıktan sonra Instagram sayfasında teşekkür mesajı paylaştı. Yapım ekibinden, rol arkadaşlarına kadar hemen herkese tek tek teşekkür eden Akyürek’in Neslihan Atagül‘ü anmaması dikkatlerden kaçmadı.

 “Gemiyi limana yanaştırmanın verdiği huzurla…Bu yolculuğu inşa eden gemiyi hazırlayan yapımcılarımız Saner Ayar ve Nazlı Heptürk’e, Sefirin Kızının dünyasını kuran, bu dünyaya inanmamızı sağlayan her daim yanımda olan desteğini esirgemeyen sevgili yönetmenim ;Emre Kabakuşak’a, çektikleri kıymetli sahnelerle yolculuğumuzu güçlendiren ikinci yönetmenlerim ;Murat Aksu ve Işıl Günday’a, kamerasıyla duygularımızı derdimizi seyircimize geçiren, hikayenin hep içinde olan kıymetli Görüntü Yönetmenimiz ; Serdar Armutlu’ya, en zor zamanlarımızda desteğini esirgemeyen yanımızda olan yolculuğumuza renk katan Tüba Büyüküştün ve Eylem Canbolat’a… Efeoğlu ailesinin yetenekli ve güzel İnsanları, aile olmanın sıcaklığını her daim hissettiren ; Gonca Cılasun’a, Doğukan Polat ‘a Cemre öktem’e, Yağmur Başkurt’a,Hivda Zizan Alp’e ve gülen yüzüyle sadece konağa değil gönlümüze de yerleşen Sami Aksu’ya, bize Kavruk olduğunu inandıran Müjganın babası Edip Tepeli’ye, başından sonuna çok iyi iş çıkaran büyük yetenek bizim gız; Beren Gencalp’e, bu hikayenin bir parçası olduğunu ve desteğini ve emeğini hiç esirgemeyen ; İlayda Ildır’a, 90’lı yıllarda Ankara Devlet Tiyatrosunda bir çok oyununu izlediğim, beraber oynamanın mutluluğunu yaşadığım kıymetli abim Erdal Küçükkömürcü’ye ve Sefirin kızının büyük kahramanları kamera arkasında çalışan 52 bölüm emek sarf eden çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ederim . Güzel bir yolculuktu . Yeni hikayelerde görüşmek dileğiyle, Eyvallah..”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler