Ana SayfaÜnlülerBurak Sergen Yoğun Bakımdan Çıktı

İlgili Postlar

Burak Sergen Yoğun Bakımdan Çıktı

‘Sadakatsiz’ dizisinde ‘Haluk’ karakterini canlandıran oyuncu Burak Sergen, 11 Nisan’da evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Bir süredir tedavisi devam eden Burak Sergen’den müjdeli haber geldi. Burak Sergen yoğun bakımdan çıktı.

Burak Sergen’in Son Durumunu Nişanlısı Anlattı…

Sadakatsiz adlı televizyon dizisinin başrol oyuncularından olan usta oyuncu Burak Sergen, yaklaşık 3 hafta önce 11 Nisan Pazartesi günü yaşadığı evde fenalaşması üzerine apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Yakalandığı Covid-19 a bağlı akciğer enfeksiyonu ile solunumyolları sorunu oluştuğu yaşadığı belirlenen  usta oyuncunun entübe olduğu haberi magazin camiasını üzüntüye boğmuştu.

“Daha İyi Solunuma Ulaşabilmesi Adına Entübe Edilmiştir”

Burak Sergen’in eski eşi olan Işıl Sergen, “Hastaneden son aldığımız bilgi doğrultusunda Burak, bilinci açıkken kendisinin de bilgilendirilmesi sonucunda daha iyi solunuma ulaşabilmesi adına entübe edilmiştir” ifadelerini kullanmıştı.

Burak Sergen’den Kötü Haber!

Oyuncu Burak Sergen’in nişanlısı olan Nihan Ünsal, ünlü sanatçının bugünki son sağlık durumuyla ilgili sosyal medya sayfasından açıklama yaptı.

Nihan Ünsal şu ifadelere yer verdi; 

“Burak’ın durumunda değişiklik yok. Hala yoğun bakımda entübe durumunda. Büyük bir umutla doktorlardan gelecek iyi bir haberi bekliyoruz. Burak’ın en yakın zamanda aramıza döneceğine inanıyorum” dedi.

Burak Sergen Yoğun Bakımdan Çıktı

Covid-19’a yakalandığı tespit edilen ve yoğun bakıma alınan oyuncu, solunum güçlüğü yaşayınca 22 Nisan’da entübe edilmişti. 60 yaşındaki oyuncunun yoğun bakımdan çıktığını, normal odaya alındığını ve sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Burak Sergen Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler