Ana SayfaÜnlülerEnes Batur Youtube'u Bırakıyor Mu?

İlgili Postlar

Enes Batur Youtube’u Bırakıyor Mu?

Amcasına ve yengesine sosyal medyaya video amaçlı ağır hakaretler ederek tepki çeken sosyal medya fenomeni Enes Batur Sürgüntekin, YouTube’u bırakıyor mu?

Amcasına Hakaret Eden Enes Batur Özür Diledi!

Enis Batur’un, YouTube kariyerine son vereceği iddia edildi.

Amcasına ve yengesine kışkırtma videosunda sarf ettiği kırıcı ve oldukça ağır sözlerle tepki çeken Enis Batur’un, YouTube kariyerine son vereceği iddia edildi.Genç YouTuber, Instagram, Twitter ve YouTube hesaplarından “26.10 Final” notuyla paylaşımlar yaptı. Enes Batur’un bu hamlesi ise ‘YouTube’u bırakıyor mu’ sorularını akıllara getirdi.

Enes Batur Kimdir?

 

SOSYAL MEDYAYA VEDA MI EDİYOR?

Enes Batur Sürgüntekin, gündem olan hakaret videosunun sosyal medyada gündem olmasında sonra “Risk al” diye paylaşım yaptıktan sonra yaptığı final paylaşımı da kafaları karıştırdı.

Sürgüntekin, amcası ve yengesi hakkında ettiği hakaretlerden sonra Twitter hesabından “Özür dilerim… Amcamla aramızda hiç bir sorun olmasa da, videoyu yayınlamadan önce Amcam izlemiş sorun etmemiş olsa da, söylediğim şeylerin benim için hiç bir gerçeklik değeri olmayıp sadece kızdırmak amaçlı olsa da, söylediğim şeyler yanlış, hatamı anladım özür dilerim herkesten.” açıklamasını paylaşmıştı.

Enes Batur’dan Amcasına Hakaret Dolu Sözler!

SOSYAL MEDYA SALLANDI

Sosyal medya fenomeni Enes Batur’un paylaşımlarından sonra YouTube hesabını kapatıyor iddiaları ise kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Batur’a olumlu mesajlarının yanı sıra bir çok kullanıcıdan da olumsuz yorumlar geldi.

 

 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler