Ana SayfaÜnlülerAmcasına Hakaret Eden Enes Batur Özür Diledi!

İlgili Postlar

Amcasına Hakaret Eden Enes Batur Özür Diledi!

Amcasına hakaret eden Enes Batur özür diledi! Geçtiğimiz günlerde amcası ile olan bir videosunu yayınlayan Enes Batur, gelen tepkiler üzerine özür diledi. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Enes Batur’dan Amcasına Hakaret Dolu Sözler

Amcasına hakaret eden Enes Batur özür diledi!

Amcasına hakaret eden Enes Batur özür diledi! Geçtiğimiz günlerde yayınladığı bir video ile büyük bir tepki toplayan Youtuber Enes Batur, sosyal medya hesabından özür diledi.

Enes Batur Kimdir?

Türkiye’nin en çok aboneye sahip Youtuber’ı

Özellikle genç kesimin büyük bir hayranlıkla takip ettiği  Enes Batur, Türkiye’nin en çok aboneye sahip Youtuber’ı.

Yayınladığı videolarla milyonlara hitap eden Enes Batur, son yaptığıyla yine gündem olmayı başardı.

Daha önce Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? isimli bir sinema filmi de çeken genç Youtuber, çektiği son videosunda amcasına hakaretler yağdırmıştı.

Adın bile yok. Neydin ne oldun?

Amcası Murat Sungurtekin’i kızdırıp provoke ettiği bir videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Batur, takipçilerinden bir hayli eleştiri aldı.

Gizli çekilen videoda amcasına hakaretler ettiği görülen Batur, “Sen adam olsan, bir işe yarasan, en azından eşin güzel olur. Sen adam mısın? Adana’da hiç kimsenin takmadığı bir adamdın. Şimdi iki üç kişi fotoğraf çektiriyor diye amca amca diye geziyorlar. Adın bile yok. Neydin ne oldun?” gibi sözlerle Sungurtekin’i provoke etti.

Video yayından kaldırıldı

Yeğeni Enes Batur’un tavrı ve aşağılayıcı sözleri karşısında oldukça sinirlenen amca Murat Sungurtekin, yeğenini tartakladı.

Sosyal medya hesaplarında bir hayli eleştiri alan bu video kısa bir süre içinde Youtube’den kaldırıldı.

Sosyal medya hesaplarında bir anda gündem olan bu videonun Youtube’dan kaldırılması üzerine harekete geçen Enes Batur, özür diledi.

Amcasına Hakaret Eden Enes Batur Özür Diledi
Amcasına Hakaret Eden Enes Batur Özür Diledi

Hatamı anladım, herkesten özür dilerim

Videonun yayından kaldırılmasından bir gün sonra sosyal medya hesabından bir özür mesajı yayınlayan Esen Batur, şunları yazdı:

Özür dilerim… Amcamla aramızda hiç bir sorun olmasada, videoyu yayınlamadan önce Amcam izlemiş sorun etmemiş olsa da, söylediğim şeylerin benim için hiç bir gerçeklik değeri olmayıp sadece kızdırmak amaçlı olsada, söylediğim şeyler yanlış, hatamı anladım özür dilerim herkesten.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler